Assetto Corsa benzeri oyun önerisi

alperenxrq

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16GB DDR3
SSD veya HDD modeli
HDD 930GB
Ekran kartı
NVIDIA GeForce GT 740M
Anakart
Lenovo 20C6003ATX
İşlemci
Intel Core i7-4702MQ
Assetto Corsa benzeri trafikte makas atmalık arkada müzik dinleyerek oynamalık oyun arıyorum. Direksiyon setim yok ve Assetto Corsa'yı bilgisayarım kaldırmıyor.

Assetto Corsa benzeri trafikte makas atmalık arkada müzik dinleyerek oynamalık oyun arıyorum. Direksiyon setim yok ve Assetto Corsa'yı bilgisayarım kaldırmıyor.
Retrowave oynuyorum. Assetto Corsa'nın yanından dahi geçmese bile, trafikte makas atmalık ve arkada müzik dinleyerek oynamalık bir oyun bence. Severseniz bir bakın derim.

Retrowave oynuyorum. Assetto Corsa'nın yanından dahi geçmese bile, trafikte makas atmalık ve arkada müzik dinleyerek oynamalık bir oyun bence. Severseniz bir bakın derim.

O tarz değil de Assetto Corsa gibi trafikde makas atıp oynamalık oyun arıyorum grafiklerin aşırı iyi olmasına gerek yok güzel gözüksede olur.

Hocam sisteminiz düşük olduğundan çok bir şey öneremem. Ben laptopta 8 yıllık ekran kartıyla 30fps oynuyordum Forza 4 de sizde nasıl olur bilmiyorum.

Aslında işlemcin idare eder, ekran kartın kötü. Ben GT 635M ve 3317U ile 30 FPS ETS oynuyorum, senin daha yüksek alabilmen lazım. Assetto Corsa'da da grafik modsuz şekilde 30 FPS alabiliyordum ama CSP ile çok kasar. Sıcaklıkların aşırı yüksek olabilir mi acaba? ETS'de orta düşük ayarlarda oynanabilir düzeyde olması lazım aslında.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı