wubba lubba dub dub
Hectopat
Ekran kartım GT 1030 2 GB biliyorum. Ekran kartım iyi değil fakat bu sorunu çözebilir miyim? 60 - 70 FPS alıyorum düşük ayarlarda.
Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten normalde ekran kartının tamamının kullanılması gerekli.
%99 GPU kullanımı olumlu bir şey.
Şöyle Assetto Corsa Online %99 olması drop giriyor anlamında oyun fazlasıyla takılıyor.
O sistemle ilgili zaren istediğimiz şey GPU'nun tamamının kullanılması.
Asetto Corsa'yı modlu bir şekilde ben de oynuyorum, oyunda üst tarafta uyarı olarak çıkan "%99 uyarısı" işlemci kullanımının %99 olduğunu belirten uyarı.Ekran kartıyla hiçbir alakası yok her kartta oyun %99 deyip drop giriyor.
Bunun net bir çözümü yok çok iyi bir işlemcin olduğunda bile ara ara bu uyarıyı alabilirsin. Bunun yegane çözümü işlemci ve ram yükseltmek. Asetto işlemci ve ram ağırlıklı bir oyun. 16GB ram kesinlikle yetmiyor ki araba sayısı fazla olan serverlara giremeyebilirsin vram yetmeyeceği için. Onun için de sanal bellek oluşturman gerekiyor oda biraz can sıkıcı bir durum. Kısa süreli gözüm için:Ekran kartım GT 1030 2 GB biliyorum. Ekran kartım iyi değil fakat bu sorunu çözebilir miyim? 60 - 70 FPS alıyorum düşük ayarlarda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.