niye internetiniz mi sınırlı hocam.Valla oyunu aldık da ama kurmak nasip olmadı![]()
Bilgisayar 250 GB Hocam. İnternet sıkıntısı yok da ama fazla para gelir diye korkuyorum. 500 GB SSD Almayı düşünüyorum. O zaman kurarım.niye internetiniz mi sınırlı hocam.
şu anda boş alanınıza bakılırsa bir sorun çıkma ihtimali yok internet sınırsızsa aşım yapamayacağınız için ekstra faturada gelmez sonuç olarak ne gbdan yana sorun yaşarsın ne internetten yüklemen için bir pürüz yok.Bilgisayar 250 GB Hocam. İnternet sıkıntısı yok da ama fazla para gelir diye korkuyorum. 500 GB SSD Almayı düşünüyorum. O zaman kurarım.
Olmazsa başka internet ağlarına bağlanıp öyle indiririm hocam.şu anda boş alanınıza bakılırsa bir sorun çıkma ihtimali yok internet sınırsızsa aşım yapamayacağınız için ekstra faturada gelmez sonuç olarak ne gbdan yana sorun yaşarsın ne internetten yüklemen için bir pürüz yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.