Assetto Corsa özel sunuculara girmek için ne yapılmalı?

• Konuyu başlatan wus
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 4.897
Content Manager gerekiyordu sanırsam, bir ara bu program ile girmiştim ama girmeden önce gireceğiniz sunucunun araba paketlerini ve harita paketlerini indirmeniz gerekiyor. Size özel content Manager server linklerini veriyorlar. Araba paketlerini ve haritaları indirdikten sonra content Manager'da açıkken tıklayıp girebiliyosunuz.

Content Manager gerekiyordu sanırsam, bir ara bu program ile girmiştim ama girmeden önce gireceğiniz sunucunun araba paketlerini ve harita paketlerini indirmeniz gerekiyor. Size özel content Manager server linklerini veriyorlar. Araba paketlerini ve haritaları indirdikten sonra content Manager'da açıkken tıklayıp girebiliyosunuz.
Hocam benim anlatmak istediğim şey, bu özel olarak indirmemiz gereken araba ve haritaları nasıl ve nereden indirebiliriz?

Tamamdır teşekkür ederim iyi akşamlar.

Belki biraz geç olacak hocam ama yine de söyleyeyim. Servera girmek için content Manager gerekli. Serverda oynayabilmek için ise o servarın Discord vb. sitelerde olan harita ve araç modlarını indirmeniz gerekli. Hepsini indirdikten sonra sunucu linkine basın ardından bir araç seçip oynayın.

Belki biraz geç olacak hocam ama yine de söyleyeyim. Servera girmek için content Manager gerekli. Serverda oynayabilmek için ise o servarın Discord vb. sitelerde olan harita ve araç modlarını indirmeniz gerekli. Hepsini indirdikten sonra sunucu linkine basın ardından bir araç seçip oynayın.
Hocam size birşey sormak istiyorum ancak konu dışı oluyor. İnstagram kullanıyorsanız adınız nedir? Oradan soracağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı