Merhaba. Özel olarak indirilmesi gereken haritası ve arabaları olan serverlara girmek için gerekli olan harita ve arabaları nasıl indirebilirim? Teşekkür ederim şimdiden.
Hocam benim anlatmak istediğim şey, bu özel olarak indirmemiz gereken araba ve haritaları nasıl ve nereden indirebiliriz?Content Manager gerekiyordu sanırsam, bir ara bu program ile girmiştim ama girmeden önce gireceğiniz sunucunun araba paketlerini ve harita paketlerini indirmeniz gerekiyor. Size özel content Manager server linklerini veriyorlar. Araba paketlerini ve haritaları indirdikten sonra content Manager'da açıkken tıklayıp girebiliyosunuz.
Hocam benim anlatmak istediğim şey, bu özel olarak indirmemiz gereken araba ve haritaları nasıl ve nereden indirebiliriz?
Tamamdır teşekkür ederim iyi akşamlar.Benim bildiğim o Server'in Discord'u varsa orada paylaşıyorlar.
Tamamdır teşekkür ederim iyi akşamlar.
Hocam size birşey sormak istiyorum ancak konu dışı oluyor. İnstagram kullanıyorsanız adınız nedir? Oradan soracağım.Belki biraz geç olacak hocam ama yine de söyleyeyim. Servera girmek için content Manager gerekli. Serverda oynayabilmek için ise o servarın Discord vb. sitelerde olan harita ve araç modlarını indirmeniz gerekli. Hepsini indirdikten sonra sunucu linkine basın ardından bir araç seçip oynayın.
Hocam size bir şey sormak istiyorum ancak konu dışı oluyor. Instagram kullanıyorsanız adınız nedir? Oradan soracağım.
Daha seri bir diyalog geçmesi için demiştim. Sorun değil iyi akşamlarYeni konu açabilirsiniz hocam. Hem de daha sağlıklı olur.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.