Assetto Corsa otomatik vites nasıl yapılır?

emirhannk

Hectopat
Katılım
23 Eylül 2022
Mesajlar
6.573
Makaleler
4
Çözümler
9
Yer
Mersin
Content Manager'dan trafik modu yükledim oynuyorum geri vitesi buldum fakat ileri vitese atınca sağa sola dönmüyor otomatik vitese almak falan var mı?
 
Hocam o sorunu hallettim fakat arkadaşın attığı görseldeki gibi yaptım hâlâ kendim atmam gerekiyor vitesi CTRL g yapıyorum on oluyor ama olmuyor s ye bastığımda duruyor geri gitmiyor.

Hocam Assetto'da böyle bir ayar yok çünkü. Genelde bahsettiğiniz S'ye bastığınızda geriye gitme durumu Arcade oyunlarda olur. Bu simülasyon oyunu. Otomatik olsa bile R'ye, N'ye ve 1'e kendiniz atmanız gerekiyor. Assetto'da S tuşu sadece fren yapmaya yarıyor. Yani geriye taksanız bile W'ye basarak geriye gitmeniz gerekiyor.
 
Hocam Assetto'da böyle bir ayar yok çünkü. Genelde bahsettiğiniz S'ye bastığınızda geriye gitme durumu arcade oyunlarda olur. Bu simülasyon oyunu. Otomatik olsa bile R'ye, N'ye ve 1'e kendiniz atmanız gerekiyor. Assetto'da s tuşu sadece fren yapmaya yarıyor. Yani geriye taksanız bile W'ye basarak geriye gitmeniz gerekiyor.

Anladım hocam Forza damı arcede giriyor ki Forza'da böyle değil de ondan.
 
Evet Forza'da Arcade'e giriyor. Daha doğrusu şöyle söyleyeyim, NFS serileri tamamen arcade, Forza Horizon serisi yarı arcade yarı simülasyon sayılabilir, Assetto Corsa ise tamamen simülasyon.

Anladım teşekkürler hocam hepsini anladımda bu geri vites atmayı anlamadım kusura bakmayın.
 
Bu açtığım ayna nasıl kapanıyor bilen var mı?

1679333108599.png
 

Geri
Yukarı