H serisi işlemci kullanıyorsunuz 100 derece H ve HX serisi işlemciler için gayet normal bir sıcaklık, zaten 100 dereceyi aşmaz sıcaklık 100 de kalır maks.
H serisi işlemci kullanıyorsunuz 100 derece H ve HX serisi işlemciler için gayet normal bir sıcaklık, zaten 100 dereceyi aşmaz sıcaklık 100 de kalır maks.
Dediğiniz doğru yukarda da baya konuştuk zaten ama biz durumu net öğrenelim düşürebildiğimiz kadar düşürelim diye uğraşıyoruz. Hiç bir işlemciyi bu sıcaklıklarda bırakmak istemiyoruz.
Düşürmek için altına notebook soğutucu alabilir misin? Ama en fazla 2-3 derece düşürür.
Ama gene de 2-3 derece bile senin için iyi olur sıcaklıklar yüksek çünkü. Alma imkanın varsa almanı tavsiye ederim.
Bir de sıcaklıklarını sürekli takip et çünkü termal macun bakımı için takipte olman gerekiyor ki zaten takip ediyorsun diye görüyorum ona devam et.
Düşürmek için altına notebook soğutucu alabilir misin? Ama en fazla 2-3 derece düşürür.
Ama gene de 2-3 derece bile senin için iyi olur sıcaklıklar yüksek çünkü. Alma imkanın varsa almanı tavsiye ederim.
Bir de sıcaklıklarını sürekli takip et çünkü termal macun bakımı için takipte olman gerekiyor ki zaten takip ediyorsun diye görüyorum ona devam et.
Laptop 2 aylık olmasına rağmen sanıyorum ki dandik termal macun sürülü, altını açtırıp ben kaliteli macun verip onların sürdürmesini istemeliyim ki cihaz Excalibur G870 modeli 1 adet ölü piksel var üstüne kasa soyulma yaptı gibi bir şey oldu nokta gibi. Üstüne ısınma sorunu var ne olacak bilmiyorum.
Termal macunu kötü de olabilir hocam sırf bu yüzden kendim yaparım bakımları her zaman. Eğer ki kabul ederlerse siz termal macunu verin sizinkini kullansınlar. Değerler ne kadar değişir o zaman anlarız ama değişir diye düşünüyorum.
Onun dışında ölü piksel ve kasa soyulması kötü olmuş. Garanti karşılamıyor mu ölü pikseli?