Çözüldü Assetto Corsa sunucuya girmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

1.3 Multijet

Centipat
Yer
Mersin/Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Amele
Selam, normalde bu sunucuya giriyordum, lakin son 2 gündür bu hatayı veriyor yeniden yükle yazınca yine bu çıkıyor, Almanya sunucularına falan bağlandığımda ise "checksum failed" hatasi veriyor. Benden kaynakli mi yoksa sunucu kaynakli mi?

Dosya Ekleri

• IMG_20250628_002726.jpg
    IMG_20250628_002726.jpg
    765,6 KB · Görüntüleme: 39
Çözüm
Selam, normalde bu sunucuya giriyordum, lakin son 2 gündür bu hatayı veriyor yeniden yükle yazınca yine bu çıkıyor, Almanya sunucularına falan bağlandığımda ise "checksum failed" hatasi veriyor. Benden kaynakli mi yoksa sunucu kaynakli mi?

Sunucu kaynaklı olduğu gözüküyor hocam, muhtemelen bakıma girdi sunucu. Birkaç güne açılır.

Sunucu kaynaklı olduğu gözüküyor hocam, muhtemelen bakıma girdi sunucu. Birkaç güne açılır.

Çözüm
Anladım hocam teşekkürler, bu günlerde de internet sağlayıcı firmadan mesaj geldi bakım vs varmış ondan sandım, çıldırdım sunucu bulamıyorum diye😅

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı