Rehber Assetto Corsa Trafik Modu Kurulum (3 Şeritli)

Normalde bende CM üzerinden serveri açıyordum log kayıtlarına baktım herhangi bir hata göstermiyordu bir de acserver üzerinden baktım orada port hatası gösterdi. Bende üzerine çok varmadım herhalde internet sağlayıcısyla ile ilgilidir dedim ama yardımcı olabilecekseniz deneyebiliriz tekrardan kurmayı.

Hocam public tiki etkin kalmıştır. Sv yi tekrar kurun.

Yarın akşam müsait olursanız 18:00'dan sonra, yardımcı olmak isterim.

kurulum sırasında yükleme sırasını karıştırdım ve yarış başlangıcında trafikte olması gereken arabalar afk şeklinde bekliyor yardımcı olabilecek varsa yazabilir mi teşekkürler

kurulum sırasında yükleme sırasını karıştırdım ve yarış başlangıcında trafikte olması gereken arabalar afk şeklinde bekliyor yardımcı olabilecek varsa yazabilir mi teşekkürler
Hocam AI FIXED kısmını atlamış olabilir misiniz?

Yardım etmek istiyorum, yarın akşam saat 20:00 Chrome remote desktop eklentisi üzerinden yardımcı olabilirim.

Hocam tek başıma trafikli modda kullanmak istiyorum. Sadece modları kursam yeter mi anlayamadım çünkü bazı bazı ayarlar serverlarla bahsettiğin kısımlara karışmış gibi.

Hocam tek başıma trafikli modda kullanmak istiyorum. Sadece modları kursam yeter mi anlayamadım çünkü bazı bazı ayarlar serverlarla bahsettiğin kısımlara karışmış gibi.
Hocam bu rehber content managerin nasıl işlediğini hemen hemen bilen insanlar için.

Gün içinde yayın açıp yardımcı olabilirim istersen.

Hocam dosyaları atıp tek oynamaya çalıştım da olmadı. Yayın ortak bir müsait bi zamanımızda çok iyi olur.
Hocam hafta sonları müsait oluyorum.

Discord ahlatgem

Hocam dosyaları atıp tek oynamaya çalıştım da olmadı. Yayın ortak bir müsait bi zamanımızda çok iyi olur.
Ben daha yeni bugün yükleyip kurdum, sorunsuz çalışıyor.

hocam her şey sorunsuz fakat bunu content manager içinden ayrı olarak çalıştırma imkanım varmı güncel AssettoServer sitesinden indirdiğim dosyada 3 şeritli açılmıyor hata veriyor kapanıyor
DÜZENLEME: sorunu düzelttim hatanın nedeni assettoserver.exe ismini acServer.exe yapmayı unutmuşum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı