Rehber Assetto Corsa Trafik Modu Kurulum (3 Şeritli)

hocam her şey sorunsuz fakat bunu content manager içinden ayrı olarak çalıştırma imkanım varmı güncel AssettoServer sitesinden indirdiğim dosyada 3 şeritli açılmıyor hata veriyor kapanıyor
DÜZENLEME: sorunu düzelttim hatanın nedeni assettoserver.exe ismini acServer.exe yapmayı unutmuşum.
Hocam olumlu bir bildirim verdiğiniz için teşekkür ederim. Soracağınız başka bir şey varsa sorabilirsiniz. YKS döneminde olduğum için çok zaman ayıramıyorum kusura bakmayın.

Konuya girdimde daha denemedim fakat benim modemde port açılmıyor. Öyle bir arayüz yok verdikleri modem kısıtlanmış. Başka türlü uzaktan arakdaşlarla girebilme yöntemi var mı? Bu Radmin VPN veya işte haamchi ile yapılan yöntemlerde hep bir aksilik çıktı Minecraft olsun BeamNG olsun hep bağlanamıyolardı sunucuya.

Konuya girdimde daha denemedim fakat benim modemde port açılmıyor. Öyle bir arayüz yok verdikleri modem kısıtlanmış. Başka türlü uzaktan arakdaşlarla girebilme yöntemi var mı? Bu Radmin VPN veya işte haamchi ile yapılan yöntemlerde hep bir aksilik çıktı Minecraft olsun BeamNG olsun hep bağlanamıyolardı sunucuya.
Hocam modemde bir değişiklik yapmanıza gerek yok, konuda orayı es geçebilirsiniz. Sadece Radmin VPN açıp, arkadaşınızla aynı radmin odasına girmeniz yeterli.

Arkadaşınız yerel ağ (lan) kısmına geldiğinde odanıza katılabilecektir.

Ders çalıştığımdan dolayı konuya gelemiyorum, kusura bakmayın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Radmin üzerinden kurduğum bir serverde arkadaşımla Doblo videosu yapmıştık, yapılabiliyor.

Hocam modemde bir değişiklik yapmanıza gerek yok, konuda orayı es geçebilirsiniz. Sadece Radmin VPN açıp, arkadaşınızla aynı Radmin odasına girmeniz yeterli.

Arkadaşınız yerel ağ (lan) kısmına geldiğinde odanıza katılabilecektir.

Ders çalıştığımdan dolayı konuya gelemiyorum, kusura bakmayın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Radmin üzerinden kurduğum bir serverde arkadaşımla Doblo videosu yapmıştık, yapılabiliyor.

Deneyeceğim. Söylediğim gibi en son bazı oyunlarda denediğimde Radmin çalışmadı yani giremiyolardi. Bu deneyeceğim asettoda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı