Rehber Assetto Corsa trafik modu nasıl yapılır?

Şimdi herhangi bir başka haritaya girmeyi denedim ve girdim.

Assetto Corsa'dan pek anlayan birisi değilim. İsterseniz dosyalarımın içinin görsellerini atabilirim işinize yaracaksa.
Bi ihtimal modlarda eksik dosya olabilir. İndirdiğiniz modlarda "cars" ve tracks" klasörlerinden başka klasörler de olabiliyor. Onları da doğru yerlere attığınızdan emin olun.

Sisteminiz kötüyse, denemeyin arkadaşlar.

Düşük FPS alınıyorsa araç spawn mesafesi azaltıp araç sayısı da azaltılmalı. Online için %99 CPU olan serverine girilmeli. Yine de kurtarmayabilir tabi. Ortalama bir ekran kartı ve işlemci şart.
Kesinlikle.

Enteresan bir şekilde sorunu çözdüm. Ama arabam hasar alıyor bunu nasıl kapatabilirim?

1673122966084.png

Bir de ışıklar çok parlak gözüküyor, bunları kısmanın veya normal hale getirmenin yolu var mı?

1673123021709.png

Dosya Ekleri

• 1673123107533.png
    1673123107533.png
    34,6 KB · Görüntüleme: 57
Oyuna girmeden önce şurada 3 noktaya basın. Mechanical Damage'i kapatın. Ne denediniz de oldu bu arada?
Eki Görüntüle 1626270

Tracks'taki haritayı çıkardım, ZIP'ten dosyayı alıp tekrar içeri attım. Sanırım bu şekilde çözüldü bende tam anlayamadım. Bir de hava durumu sesi çok geliyor. Oyun içinde yıldırımın sesini kapatmayı bulamadım. Rica etsem onu nasıl kısacağımı söyler misin?

Bir de ışıklar çok parlak gözüküyor, bunları kısmanın veya normal hale getirmenin yolu var mı?
Oyundayken sağ menüden SOL config'i açıp oradan brightness ayarlarını azaltmayı deneyin. Üstten de sayfa değişiyor, bir sürü ayar var.

Tracks'taki haritayı çıkardım, ZIP'ten dosyayı alıp tekrar içeri attım. Sanırım bu şekilde çözüldü bende tam anlayamadım. Bir de hava durumu sesi çok geliyor. Oyun içinde yıldırımın sesini kapatmayı bulamadım. Rica etsem onu nasıl kısacağımı söyler misin?
Yine oyun içinde sağdan ses düzeyi ayarlama menüsü de açılabiliyor.

Göremiyorum SOL Config'i. Aynı şekil ses düzeyinde hava durumunu kısan ayarda yok. Sadece "Master" kısıyor oda genel ses sanırım.

1673123637167.png

Göremiyorum SOL Config'i. Aynı şekil ses düzeyinde hava durumunu kısan ayarda yok. Sadece "Master" kısıyor oda genel ses sanırım.
Üstte arama yerine yazın SOL diye, yine de çıkmıyor mu?
Rain ve Weather ses ayarı Content manager > settings > Assetto Corsa > audio kısmından hallediliyormuş.

Ayrıca ışıklar SOL configteki bazı ayarları en düşüğe almanıza rağmen hala çok yüksekse CSP > Lighting FX ayarlarından Track multip. ayarını azaltın veya diğerlerini de azaltmayı deneyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı