Assetto Corsa unexpected error hatası

Redex

Femtopat
Daha fazla  
OneDrive'ı kaldırın ve tekrar deneyin. Ayrıca elle ekleyip kullandığınız bir font varsa onu varsayılana çevirmeyi deneyin. Yine olmazsa C:\Users\USER\AppData\Local\AcTools Content Manager\Logs\Main Log_210610_083429.log dosya yolundaki log dosyasını da paylaşabilirsiniz.

Ben Online servere giremiyorum. Benim hata raporum bu. Yardımcı olursanız sevinirim Logfile

Son düzenleyen: Moderatör:
Dosyaları doğrula, eksik dosyaları indir, DLC olarak inmemiş olanlar vardır onları kontrol et.
Ben oyun dosyasını değiştirdiğimde düzeldi bu hata. En kötü ihtimal silip yüklersiniz.

Dosyaları doğrula, eksik dosyaları indir, DLC olarak inmemiş olanlar vardır onları kontrol et.
Ben oyun dosyasını değiştirdiğimde düzeldi bu hata. En kötü ihtimal silip yüklersiniz.
silip yüklememe rağmen online yede girmiyo offline yede
AC\racemanager.cpp (351): RaceManager::initOffline
AC\racemanager.cpp (174): RaceManager::loadSessions
AC\sim.cpp (320): Sim::Sim
AC\splashscreen.cpp (319): SplashScreen::postRender
AC\game.cpp (181): Game::eek:nIdle
AC\game.cpp (210): Game::run
AC\acs.cpp (477): wWinMain
f:\dd\vctools\crt\crtw32\dllstuff\crtexe.c (618): __tmainCRTStartup

boyle bir hata veriyo

Çözümü buldum %appdata%deki butun Assetto Corsa ve content Manager dosyalarını silin tamamen ama
İçerideki klasörlere falan iyi bakın sonra tamamen temiz kurulum yapın sorun cözlülecektir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı