Çözüldü Assetto Corsa "Unexpected Error"

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Arkadaşlar, mod yükledikten sonra 1 kere girdim ve diğer girişlerde durmadan bu hatayı verdi. Oyunu doğrulamayı denedim yine düzelmedi. Lütfen yardımcı olun nasıl düzeltebilirim? YouTube'da videolara baktım hepsini denedim olmadı.

1644079254766.png

Bazı modlar sıkıntılı olabiliyor :/

Evet haklısınız. O modu da çok seviyordum :/. Bir şey daha diyecektim; ben indirdiğim modlarla Online oynayamıyorum, nasıl oynayabilirim? Sunucuya giriyorum ama modlu araç ile oynayamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet haklısınız. O modu da çok seviyordum :/. Bir şey daha diyecektim; ben indirdiğim modlarla Online oynayamıyorum, nasıl oynayabilirim? Sunucuya giriyorum ama modlu araç ile oynayamıyorum.

Sunucuda hangi araçlar varsa onlarla oynayabilirsiniz sadece. Sunucuyu kurana bağlı yani bu. Ayrıca gireceğiniz sunucu sizde olmayan modlar içeriyorsa girmek için aynı modları indirmeniz lazım.

Sunucuda hangi araçlar varsa onlarla oynayabilirsiniz sadece. Sunucuyu kurana bağlı yani bu. Ayrıca gireceğiniz sunucu sizde olmayan modlar içeriyorsa girmek için aynı modları indirmeniz lazım.

Vallahi hocam oyun güzel ama çok değişikmiş. Öğrenmem cidden uzun sürecek. Sizi de hep rahatsız ediyorum kusura bakmayın ama gerçekten hiçbir şey anlamıyorum. Şimdi de böyle bir şey oldu.

1644235795384.png

Eğer görüyorsanız yukarıda bir ışık süzmesi var anlamadım ne oldu :/

Her haritada mi böyle? Anlık bir bug oluşmuş olabilir mi acaba? Işık hüzmesinin kaynağı ne? Ay mı?

Arabanın farları yaptığımda böyle olmuştu. Birkaç kere farklı maplarde denedim aynı mapta bazen oluyor bazen olmuyor. Değişik bir şey. Trafik modu kurdum hocam videoda dediği her şeyi yaptım olmadı. Oyun durduruluyor ve girmiyor. Nasıl trafik modu oynayabilirim? Bu videodakileri yaptım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Başka düzgün video bulamadım.

Trafik modu kurdum hocam videoda dediği her şeyi yaptım olmadı. Oyun durduruluyor ve girmiyor. Nasıl trafik modu oynayabilirim? Bu videodakileri yaptım.
Denemedim bu modu hiç, o yüzden bir şey diyemem :( Ama bazı Shutoko serverlarında trafik modu var, kurmanıza gerek kalmadan oynayabilirsiniz bu serverlarda.

Arabanın farları yaptığımda böyle olmuştu. Birkaç kere farklı maplarde denedim aynı mapta bazen oluyor bazen olmuyor. Değişik bir şey.
Biraz önce girip baktım oyunda, Ay ışığından dolayıymış bu ışık hüzmesi.
Nereden bulabilirim serverları?
Şu an o serverı bulamadım, galiba açık değil ama geçen gün girdiğim bir server dediğiniz şekilde trafikliydi.

Biraz önce girip baktım oyunda, ay ışığından dolayıymış bu ışık hüzmesi.

Şu an o serverı bulamadım, galiba açık değil ama geçen gün girdiğim bir server dediğiniz şekilde trafikliydi.

Ben bulmaya çalışacağım hocam teşekkür ederim. Bulamazsam bile modu kurmaya çalışacağım. Size bir şey daha diyecektim, bana önerebileceğiniz grafik ayarları veya modları var mı? Şu ankiler beni çok tatmin etmedi. YouTube'da bakıyorum biraz gerçekten çok gerçekçi güzel grafikler var. Sizin kullandığınız veya bildiğiniz var mı acaba?
Sistemim
  • RX 5500 XT.
  • R3 3100.
  • 2x8 16 GB RAM.
Bunu zorlamayacak bir şekilde. Sizin sisteminize az çok yakın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı