Astigmat geçmesi için ne yapmalı?

Geçmiş olsun hocam. Bende de böyle elimi falan hareket ettirince arkadan elimin hayalet versiyonu geliyor bununla alakalı herhalde. 😀

Motion blur gibi değil mi hocam şimdi bende de var.

İnsan gözü hızlı şeylere tam odaklanamadığı için olabilir, telaşa kapılma.

Hocam bunu anlarım sorun değil de diğerleri ve özellikle resme bakar mısınız yani?

Evet hocam.

O da olabilir ama akşam olunca bu çok yükseliyor, sabah o kadar yok acaba gece körlüğü mü?

Hocam gece olunca dışarıda ışık saçan herhangi bir şeye bakarsanız direk anlaşılıyor zaten sizde bu hastalık olup olmadığını. Sokaktaki lambalara bakarsanız daha çok belli oluyor. Araba farlarında fazla belli olmuyor.

Resimdeki gibi çizgi ya da blur görürseniz hastaneye giderseniz şu kalın çizgi mi falan filan diye test yapıyorlar. Benim iki gözümde de çıktı.

Tamamdır hocam sonucu yazarsınız isterseniz. Umarım bir şey çıkmaz.
Bu kadar büyütmene gerek yok sıradan bir göz hastalığı üç insandan birinde var zaten. Göz derecelerini ölçtürdün mü?

Resimdeki gibi çizgi ya da blur görürseniz hastaneye giderseniz şu kalın çizgi mi falan filan diye test yapıyorlar. Benim iki gözümde de çıktı.

Tamamdır hocam sonucu yazarsınız isterseniz. Umarım bir şey çıkmaz.

Denedim hocam çok da bir şey yok yani sadece motion blur gibi şey oluyor onun harici pek bi' sıkıntı yok. İyiyim yani, inşallah sizde de bu durum azalır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı