Astra J dizel 1.6 136'ya yazılım atılmalı mı?

J0kerdede

Megapat
Arkadaşlar aracıma yazılım atmak istiyorum daha önce attıran var mı attırmalı mıyım? Cihazını alıp kendim atabilir miyim var mı bu işi kendi başına yapabilen?

Arkadaşlar aracıma yazılım atmak istiyorum daha önce attıran var mı attırmalı mıyım? Cihazını alıp kendim atabilir miyim var mı bu işi kendi başına yapabilen?

Yazılım öyle ha deyince atılabilen bir şey değil önce motorun durumuna bakılıyor 100bin km üstü araçlara da pek önerilmiyor.

Mgremaps'tan kendi aracıma stage 1 yazılım attırdım ve çok memnunum. stage 1 attırabilirsiniz çok fazla yakıt tüketimi oynamaz ve araç biraz daha serileşir ama bu iş kendi başınıza yapılacak bir şey değil. Motora ve bloğa, yıla özel yazılım hazırlanıyor.

Ne yazılımı bilgisayarmı bu yok artık.

ECU (Engine Control unit) aracın bilgisayarı gibi düşünebilirsiniz. Yazılımla bu bilgisayardaki kilit kırılıyor veya kesici/limitör kaldırılıyor dizel partikül filtresi iptal edilebiliyor. Ama profesyonel yardım olmadan hadi ben Java kodlar gibi araç kodlayacağım kafasında bir sistemle ilerlemiyor bu iş.

Yazılım öyle ha deyince atılabilen bir şey değil önce motorun durumuna bakılıyor 100bin km üstü araçlara da pek önerilmiyor.

45 binde.

Ne yazılımı bilgisayarmı bu yok artık.

Bilmiyorsan yorum yapma.

Mgremaps'tan kendi aracıma stage 1 yazılım attırdım ve çok memnunum. Stage 1 attırabilirsiniz çok fazla yakıt tüketimi oynamaz ve araç biraz daha serileşir ama bu iş kendi başınıza yapılacak bir şey değil. Motora ve bloğa, yıla özel yazılım hazırlanıyor.

ECU (Engine Control unit) aracın bilgisayarı gibi düşünebilirsiniz. Yazılımla bu bilgisayardaki kilit kırılıyor veya kesici/limitör kaldırılıyor dizel partikül filtresi iptal edilebiliyor. Ama profesyonel yardım olmadan hadi ben Java kodlar gibi araç kodlayacağım kafasında bir sistemle ilerlemiyor bu iş.

Her araca özel hazır yazılım kullanıyolar diye biliyordum mesela astra 1.6 136 model belli yazılımda stage 1 hazır yazılım bence oynama yapmazlar dünyanın her yerince bu modelin kullanacağı stage 1 yazılım bellidir diye düşünüyorum.

Her araca özel hazır yazılım kullanıyolar diye biliyordum mesela astra 1.6 136 model belli yazılımda stage 1 hazır yazılım bence oynama yapmazlar dünyanın her yerince bu modelin kullanacağı stage 1 yazılım bellidir diye düşünüyorum.
değil aslında, çoğu markanın kendine özel yazılımı var ama ortalama değerler aynı. birinde bir iki beygir az birinde bir iki beygir çok olur ama ortalama olarak kaç beygir çıkacağını
bu siteden öğrenebilirsiniz.

stage 1 değerleri şu şekilde. başka firmayada gitseniz ortalama bu kadar artış sağlayacaktır kafanızda biraz sayılar oturmuştur umarım.

*2. attığım link direk sizin aracınızın değerlerini gösteriyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı