Astra vs Insignia

Direkt 1.5 etsı golf alın. Asla üzmez.

Hocam golf aklıma girdi bizimkiler bir kere daha düşünecekler belki Corsa'yı satmayadabiliriz ama şu an golf ya da Astra arasındalar Insignia bir opsiyoneldi elediler gibi. Ayrıca Edirne'de oturuyorum araç şeyi çok sorun olmaz.

Hocam zaten segment farklı. Insignia çok daha iyi araba fakat 1.5D motor 3 silindir. Hem dizel hem 3 silindir olunca o motor çekilmez. Sorunları olan bir motor zaten.

@Smmmhunter @Gentos @sadikyavas hocam önerebileceğiniz farklı araçlar var mı? Bütçeye uygun beğendiğiniz.

Son düzenleme:
Hocam golf aklıma girdi bizimkiler bir kere daha düşünecekler belki Corsa'yı satmayadabiliriz ama şu an golf ya da Astra arasındalar Insignia bir opsiyoneldi elediler gibi. Ayrıca Edirne'de oturuyorum araç şeyi çok sorun olmaz.

@Smmmhunter @Gentos @sadikyavas hocam önerebileceğiniz farklı araçlar var mı? Bütçeye uygun beğendiğiniz.
1.5 eTSI Golf, 2021-2023 Honda Civic Turbo VTEC Eco, dizel olması şartıyla Ford Focus, Astra L (son) kasanın 1.5D 4 silindir motorlu versiyonu, Renault Megane 1.3 TCE Icon, Peugeot 508 (dizel ya da benzinli fark etmez) Kia Ceed ya da Xceed, piyasası pek yok ama Hyundai Elantra, Toyota Corolla 1.8 Hybrid Elektrikli tarafta Tesla Model Y, BYD Atto 3 ya da bulunabilirse Seul U-DMI. Bunlar dışında şahsen çok beğendim Mazda 6 2.0 var. Ülkemizde pek piyasası yok fakat binerim uzun süre derseniz müthiş bir arabadır.

1.5 etsı golf, 2021-2023 Honda Civic Turbo VTEC eco, dizel olması şartıyla Ford Focus, Astra l (son) kasanın 1.5D 4 silindir motorlu versiyonu, Renault Megane 1.3 TCe ıcon, Peugeot 508 (dizel ya da benzinli fark etmez) Kia ceed ya da xceed, piyasası pek yok ama Hyundai elantra, Toyota Corolla 1.8 hybrid elektrikli tarafta Tesla model Y, BYD atto 3 ya da bulunabilirse seul u-dmı. Bunlar dışında şahsen çok beğendim Mazda 6 2.0 var. Ülkemizde pek piyasası yok fakat binerim uzun süre derseniz müthiş bir arabadır.

Dizel araç alacaklar hocam kesin olarak Golf çok akıllarına yattı ama daha farklı seçenek arıyorlar.

1.7 civarına sıfır araç yok gibi ama bir yokla su ara indirim durumlarını bilmiyorum 2019 da 200 - 210klık araçları 170'lere veriyordu bayiler. Ellerinde fazla stok varsa iyi bir indirim olabilir.
2 ve 3 yer değişebilir. Ben kişisel olarak ikinci ele arkadaşım veya tanıdık değilse sıcak bakmıyorum. Ondan dolayı ilk tercihim sıfır araçtır.

Şahsi fikrim o paralara.
1. sıfır Octavia, Civic ve Seat leon 2M civarı bayilerle konuşup indirim, kredi vs ile alabilecek gibi olursam ikinci ele yönelmeden onları alırım
2. Toyota Corolla 1.5 Dream X-Pack Multidrive S -- cam tavanlı otomatik hızla işin yok ise düşünürdüm. 1.850 sıfırı
3. Megane touch paket 1.3 TCe 1.8 m civarı sıfır fiyatı var.

Toyota ve meganın sıfırını bayide indirim ile alınabilir

3. 2. elde ilk tercihim A3 ve golf yakın paralarda onları kovalardım olmazsa. Skoda Octavia - Civic olurdu.

VW ve Skoda 1.5 TSİ - 1.5 ETSİ - Audi 35 TFSI - Honda da 182 bglik tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Astra da İnsignia a pek çoğu sıkıntılı arabalar .. Çok problem çıkarıyorlar.. Ama illa ki ikisinden biri dersen Astra ile İnsignia yı mukayese edemezsin.. İnsignia kendi markasının premium veya D segmenti diye geçer .. Ama masraf çıkarmasın demişsin ..Opel Astra ve İnsignia kendi markasının en fazla sorun çıkartan iki modeli olarak bilinir .. Yani illa ki sorunsuz serileri vardır ama çok az .. Çoğu sorunlu. Elektrik sorunları ve led olsun ampul olsun arabanın bir türlü kabul etmemesi ve sürekli arızalanması gibi türlü kronik sorunları var bu iki modelin.. Yoksa İnsignia kendi markasının Passat ı gibi bir şey .. Alman alacaksan Opel den uzak dur ve Japon a yönel derim.. Honda ve Toyota masrafsız olmasıyla bilinir.

Bütçe artarsa bunlara bakılabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı