Astro A10 vs Gamenote H2002D

sadekufte2021

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 500 600 civarı bir bütçem var sizce hangisi ve önerebileceğiniz var mı?

GameNote H2002D alalı 2-3 gün oldu ve o günden beri kullanıyorum. Tam bir F/P olduğunu söyleyebilirim. Hem mikrofonu sıkça kullanan biriyim hem de gündelik olarak video izleyen ve şarkı dinleyen birisiyim. Beni baya tatmin ettiğini söylemem gerekiyor.

Özellikle mikrofonun çıkarılıp takılması benim için önemli bir olaydı ve güzel bir özellik olduğunu düşünüyorum. Uzun süreli kullanımda bazen kulaklığın üst kısmının kafama baskı yaptığını hissediyordum ama ayarlayınca onu da çözdüm. Her türlü parasını hak eden bir ürün olduğunu söyleyebilirim. Eğer satın alacaksanız GarajOnline üzerinden sipariş vermenizi öneririm kargo ve paketlemesi çok iyiydi.

Gamenote H2002D alalı 2-3 gün oldu ve o günden beri kullanıyorum. Tam bir F/P olduğunu söyleyebilirim. Hem mikrofonu sıkça kullanan biriyim hem de gündelik olarak video izleyen ve şarkı dinleyen birisiyim. Beni bayağı tatmin ettiğini söylemem gerekiyor.

Özellikle mikrofonun çıkarılıp takılması benim için önemli bir olaydı ve güzel bir özellik olduğunu düşünüyorum. Uzun süreli kullanımda bazen kulaklığın üst kısmının kafama baskı yaptığını hissediyordum ama ayarlayınca onu da çözdüm. Her türlü parasını hak eden bir ürün olduğunu söyleyebilirim. Eğer satın alacaksanız GarajOnline üzerinden sipariş vermenizi öneririm kargo ve paketlemesi çok iyiy.

Gamenote H2002D alalı 2-3 gün oldu ve o günden beri kullanıyorum. Tam bir F/P olduğunu söyleyebilirim. Hem mikrofonu sıkça kullanan biriyim hem de gündelik olarak video izleyen ve şarkı dinleyen birisiyim. Beni bayağı tatmin ettiğini söylemem gerekiyor.

Özellikle mikrofonun çıkarılıp takılması benim için önemli bir olaydı ve güzel bir özellik olduğunu düşünüyorum. Uzun süreli kullanımda bazen kulaklığın üst kısmının kafama baskı yaptığını hissediyordum ama ayarlayınca onu da çözdüm. Her türlü parasını hak eden bir ürün olduğunu söyleyebilirim. Eğer satın alacaksanız GarajOnline üzerinden sipariş vermenizi öneririm kargo ve paketlemesi çok iyiydi.

Kanka yani 600 TL'ye alınabilecek en iyi kulaklık oldugunu söyler miyiz?

Gamenote H2002D öneririm.

Evet söyleriz. Bu fiyata böyle bir kalite bulacağını düşünmüyorum şu anki ekonomide.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı