ASUS 1070 Turbo FurMark'ta 85 derece

Furkan Kirez

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar ASUS 1070 Turbo ekran kartı 1080P'de Max 85 dereceyi gördü. Fan hızı 66'da kaldı. Bu değerler nasıldır?

Max 94 derece demiş NVIDIA. Sıcak bir değer 85. kasa hava dolaşımı nasıl? Yeterli mi? Ek fan boşluğu varsa desteklenebilir.

Max 94 derece demiş NVIDIA. Sıcak bir değer 85. kasa hava dolaşımı nasıl? Yeterli mi? Ek fan boşluğu varsa desteklenebilir.
Hava akışımın güzel olduğunu düşünüyorum önde 140mm ve 120mm 2 adet fan var. Arkada 2 adet 120mm fan var . Fan ayarını manuel yaparsam eğer, fan %80 de iken 80 derece sıcaklık oluyor God Of War ultra ayarlarda. veya RX 570 pulsse modelini mi alsam ? Aralarında ortalama 20 pfs ve üzeri oynuyor. Pulse 55-60 derece iken Turbo 80 derecede geziniyor. Turbonun genel temizliğini ve termal macun değişimini 2 gün önce yaptım.

Fan hızını arttırarak 80'e düşürürseniz daha iyi olur. Sıcak ama sorun yaratmaz
Oyunda iken After Burner programı ile 80'e sabitleyip oynuyorum. Buna farklı bir yöntem bulamaz mıyız harici soğutma vs. Rx 570 8gb olan versiyona sırf fps kaybından dolayı geçmek istemiyorum fakat ciddi bir sıcaklık farkı var daha serin çalışıyor kararsızım gerçekten .

Undervolt yapın. 10 derece düşer.

Ekran kartınız blower fanlıymış şimdi baktım. Blower ekran kartlarında 85 derece normal. Dediğim gibi undervolt yapmanızı tavsiye ederim. Korkmanıza gerek yok karta bir zarar vermez bu sıcaklıklar.

Undervold konusunda tecrübe sahibi değilim. Yanlış birşey yapmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…