Kanıt mı sunuyoruz her yazdığımızagerçeklikle alakası olmayan
Kanıt mı sunuyoruz her yazdığımızagerçeklikle alakası olmayan
Eğer az sürerseniz yetersiz.Kanıt mı sunuyoruz her yazdığımızaBilmiyordum affola. Macun MX-4 yazıyor yetersiz mi? Tüm kartlarımda o macunu kullandım.
Normal sanırım kısmı 80-85 içindi 95 için değil bu arada onu belirteyim. Az, çok azsa sıkıntı tabii nerede yazıyor az olduğu göremedim?Eğer az sürerseniz yetersiz.
Sıcaklık düşmüş hocam işte. Bir arkadaşta vardı 5700XT oyunda rahat 95 derecelere çıkıyordu normal sanırım. Kasanın kapağını açıp deneyin bir de düşerse kasanız sıkıntılıdır. Macun yeterli bence çok da abartmaya gerek yok.
Kasanın yan camını çıkarıp denediniz mi?Kasanın on kısmı camdı, sineklik ile mesh yaptim kendi cabalarimla, en son çare olarak bunu gormustum. Sicakliktan performans dususunu daha once yasamistim. O yüzden ayni performans kaybini hissediyorum şu an. Kasa kapagi acik macun suruldu 2 adet egzoz fan mevcut kasada. Yapabilecegim en son deneme sanirim macunu bir daha kontrol etmek aklima baska bir şey gelmiyor.
Eğer az sürerseniz yetersiz.
Kasanın yan camını çıkarıp denediniz mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.