Asus 27 inç PG278Q Gaming Monitör Almak

Oyun performansı derken? Biraz daha açar mısın @er36po ?
Hareketler monitöre göre biraz daha ağır, hatta baya ağır.
Bendeki TV 55 inç 4K 600 Hz. Ve "oyun modu" dahi var, oyun modonu etkinleştirdiğim halde bile mause (oyunda hedefe kitlenme olayında özellikle) ağır hareket ediyor. Tabi bunu herkes fark etmeyebilir, ama benim gibi takıntısı olan birisi kesinlikle tercih etmez TV'de oyun oynamayı.

@JaroxJamaica, o halde PG278Q'ya son kararı veriyorum.
Ustaların da (Recep, Ali) PG278Q'yü incelemeleri beni gerçekten bayağı tatmin etti.(y)
 
Aynen onu yazacaktım şimdi. Çok güzel incelemelerimiz var. İzlemişsiniz zaten. Ben hala BX2350. :( PG278Q, alt ve daha ucuz modellerine göre daha avantajlı. 100 TL'den kaçıp hem G-Sync, hem 3D özelliğinden vazgeçmeyelim bence.
 
Bence monitöre o kadar paraya gerek yok. Standart Full HD ve ms değeri düşük kontrast yüksek olan bir monitör alabilirsin. Önceki monitör tavsiyelerime bakabilirsin. Fazla verip fazla fark bekleme yani. Fark olur ama gözle görülür çok fark olmaz. Oyun için gaming monitörlere bakabilirsin.
 
@Murat5038 hocam, an itibariyle ben; :morgöz:
Hani tam bir noktaya odaklanırsınız da yandan gözünüze yumruk yersiniz ya? İşte aynen o duruma geldim :D
PG278Q'yu çok beğendim ve bayağı da konsantre olmuştum. Ama şimdi; :kararsız:
 
Bence de Gaming Mönitör almalısınız arada ki farkı alınca anlayabilirsiniz.
Bu arada Eski mönitörü satacak mısınız bende bu aralar mönitör arıyordum :) Eğer satarsanız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@_Muhammed_, evet satacağım. Fakat ihaleye sokacağım, en yüksek fiyatı verene vereceğim :D
Konunun refahı için, lütfen farklı soru sormayın :)

Murat hoca, aslında an itibariyle haklısınız, fiyatı fazla ve 1080p üstü tam destek yok gibi ama almışken iyi bir şey ve ileriye yönün olsun istiyorum. Yine de gereksiz mi diyorsunuz?
 
PG278Q'yu çok beğendim ve bayağı da konsantre olmuştum. Ama şimdi; :kararsız:
O da oyuncu sınıfında zaten :) Ama fiyatta uçmaya bence gerek yok diye düşünüyorum. Sıkıntı yok dersen tabi alabilirsin. Ayrıca 4K ile denemende düşük kalması ileride iyi olmayacağı anlamına gelmez. İleride sistemi upgrade yaptığında monitörü yenilemen gerekmeyecek. Tabi o zamana kadar yeni bir teknoloji çıkmazsa :)
 
Murat hoca, mevcut donanımı en az 2 sene daha kullanacağım diye düşünüyorum.
2. bir Titan yerine yeni teknoloji olan GTX 970'lerin çok daha iyi olacağı söylenmişti ancak hiç de öyle olmadı, Titan yenı teknoloji olan 970'ten daha östün hala. Yani ileriye yönün alınan teknolojiler insanı pişman etmiyor diye düşünüyor ve geçmişte de gördüm zaten.

Yani diyorum ki; eğer ben bu PG278Q'yu alırsam ilerde pişman olmayacağım. Yani galiba :D
 
GTX 970'lerin çok daha iyi olacağı söylenmişti ancak hiç de öyle olmadı
:) Öyle olmayacağı zaten belliydi kim dediyse daha çıkmadan demiştir. Titanların gflops ve özellik değerleri diğer kartlardan yüksektir. Ancak şuanlık duruma göre titanlar titanlarla yarışabilir. Yani kulvarları farklı olan kartlarla karşılatırmak yanlışlık olur.
Yani diyorum ki; eğer ben bu PG278Q'yu alırsam ilerde pişman olmayacağım. Yani galiba :D
Bende yukarıda diyorum ki paran varsa ve dert etmiyorsan al gitsin :) Monitor kullanacağın işe göre belirlenir oyuncu olarak kullanacaksan o tür monitör olur.
 
Oyun oynamak için alıyorsanız gönül rahatlığıyla alabileceğiniz bir monitör. Yalnız monitörün kutu içeriğinde 3D gözlük yok. Sitesinden incelediğim kadarıyla monitör 3D uyumlu. 3D kullanabilmek için Nvidia'nın 1 veya 2 numaralı 3D gözlük kitleri gerekli. Bunu da göz önüne alın.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı