ASUS 27" PG27aqn ROG Swift 1ms 360Hz vs Zowie XL2566k

Çok memnunum. Ancak oyunları düşük çözünürlük ve düşük grafik ayarları ile oynadığım için sanırım yüksek sabit FPS alamıyorum. Büyük ihtimal rekabetçi FPS oynuyorsunuz benim gibi. Bu sorunu çözebilirseniz süper bir alet.

Merhaba bugün bende Zowie 360Hz almayı düşünüyorum fakat oyun harici günlük kullanımda nasıl acaba?

Merhaba bugün bende Zowie 360Hz almayı düşünüyorum fakat oyun harici günlük kullanımda nasıl acaba?
Hocam ben de arkadaş gibi xl2566k aldım. 2 monitörüm var şu an. Birisi ips diğeri xl2566k. Renkleri kendinize göre ayarladıktan sonra inanır mısınız xl2566k ips ekrandan daha canlı ve güzel geliyor. Parlaklık konusunda belki ips ekrandan bir tık aşağıdadır ama eğer oyun ve günlük kullanım için düşünüyorsanız çok güzel bir monitör

Hocam ben de arkadaş gibi XL2566k aldım. 2 monitörüm var şu an. Birisi IPS diğeri XL2566k. Renkleri kendinize göre ayarladıktan sonra inanır mısınız XL2566k IPS ekrandan daha canlı ve güzel geliyor. Parlaklık konusunda belki IPS ekrandan bir tık aşağıdadır ama eğer oyun ve günlük kullanım için düşünüyorsanız çok güzel bir monitör.

Peki bakış açılarında renk solması durumu nasıl acaba genellikle de gündüzleri video izlerim akşamları oyun oynuyorum sadece şu an Amazon'da 24.000 TL az bir fiyat değil sonuçta emin olamadım.

24 yaşındayım maalesef bu yaşta espor olmaz 😁faceit 9 lv olarak uzun bir süre oynadım şimdi Valorant devam ediyorum ımmortal olarak oynuyorum o yüzden bu monitörü almayı düşündüm.

Sistemin 360 FPS üstü sabit verebiliyorsa ve bütçede sıkıntı yoksa alabilirsin tabii ama 240 Hz modelini de alabilirsin yani çok para harcamaya değmez o zaman.

Günlük kullanım ve oyun için Samsung LS27DG602SUXUF (27", 2K, 360Hz OLED, 0.03Ms) çok güzel bir tercih olur.
2024 yılında bir ev kullanıcısının TN panel alması için hiçbir sebep yok.

Günlük kullanım ve oyun için Samsung LS27DG602SUXUF (27", 2K, 360Hz OLED, 0.03Ms) çok güzel bir tercih olur.
2024 yılında bir ev kullanıcısının TN panel alması için hiçbir sebep yok.
dediğiniz monitörden almıştım fakat bendeki baya bir sorunlu olduğu için iade etmiştim aynı gün çok ciddi coil wine sesi vardı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı