ASUS 27" TUF Gaming VG27AQL3a alınır mı?

Merhaba hangi siteden aldın?

İncehesap'tan aldım.

Bende de 2 tane çıkmıştı. Şansımıza artık. Zaten dikkatli bakılmadığı sürece görmek imkansız. Hayırlı olsun güle güle kullanın. Monitöre mutlaka bir görüntü ayarı yapın çok daha iyi hale geliyor. PC başına geçince atmaya çalışırım kendi ayarlarımı.

Hocam kusura bakmayın tekrardan rahatsız ediyorum, insanlık halidir unutmuşsunuzdur sorun yok ama fırsat bulabildiniz mi?

Son düzenleme:
Hocam kusura bakmayın tekrardan rahatsız ediyorum, insanlık halidir unutmuşsunuzdur sorun yok ama fırsat bulabildiniz mi?

Estağfurullah. Yarış modunda kullanıyorum, ince ayarlarda da ufak değişiklikler yaptım.

Screenshot_1.png

Bende merak ediyorum.

Lenovo Legion R27QE aldım. Ölü piksel vs yok ama 4 yıl önce aldığım Dell S2721DFGa modeli hala bir gömlek üstün gibi geliyor. Lenovo güzel ürün çıkartmış, renk ayarlarını yapınca falan güzel oldu ama var işte bir tatsızlık, nasıl desem bilemedim 😃 şimdiki ürünlerde eskilerin kalitesini bulamıyorsun. 4 yıl sonra bi monitör alsam bu sefer Lenovo iyi diyeceğim gibi gibi gibi...

Lenovo Legion R27QE aldım. Ölü piksel vs yok ama 4 yıl önce aldığım Dell S2721DFGa modeli hala bir gömlek üstün gibi geliyor. Lenovo güzel ürün çıkartmış, renk ayarlarını yapınca falan güzel oldu ama var işte bir tatsızlık, nasıl desem bilemedim 😃 şimdiki ürünlerde eskilerin kalitesini bulamıyorsun. 4 yıl sonra bir monitör alsam bu sefer Lenovo iyi diyeceğim gibi gibi gibi...

O monitörün çok önerildiğini gördüm de hoparlörlü bir model aradığım için vazgeçtim ondan.

Ama VG27AQL3a siparişi geçtim dün yarın elimde olur bakalım beğenecek miyim?

VG27AQL3A modelini alanlar memnun mu acaba?

Monitörün her yönü iyi tek bir yanı bilemiyorum kişiden kişiye çok değişir belki ama

Monitöre düz şekilde ortalanmış biçimde bakarsanız sıkıntı yok ancak hafif yan oturuyorsanız açı biraz değişirse kenalar biraz soluklaşma yapıyor. Kullanılan mat ekrandan kaynaklıymış. Koyuluk derecesi sanırım biraz daha fazla diğer monitörlere göre yan yana 2 monitör de çok belli oluyor. Yani ben bazen koltuğu yan çevirip ayakları kaldırırım çarpraz gibi otururum o arada ekrana hafif sağdan bakmış oluyorum ve sol taraf üst ve kenalar yazılarda mesela parlaklığı azalmış gibi oluyor kafamı ortalayınca düzeliyor. Kısaca böyle bir şey var.

Hali ile genelde oyunda düz oturuyor insan tabii ama bilin istedim. Bu sizi çok etkiler mi fark eder misiniz bilemem tamamen kullanıcıya bağlı bir durum.

Monitörün her yönü iyi tek bir yanı bilemiyorum kişiden kişiye çok değişir belki ama.

Monitöre düz şekilde ortalanmış biçimde bakarsanız sıkıntı yok ancak hafif yan oturuyorsanız açı biraz değişirse kenalar biraz soluklaşma yapıyor. Kullanılan mat ekrandan kaynaklıymış. Koyuluk derecesi sanırım biraz daha fazla diğer monitörlere göre yan yana 2 monitör de çok belli oluyor. Yani ben bazen koltuğu yan çevirip ayakları kaldırırım çarpraz gibi otururum o arada ekrana hafif sağdan bakmış oluyorum ve sol taraf üst ve kenalar yazılarda mesela parlaklığı azalmış gibi oluyor kafamı ortalayınca düzeliyor. Kısaca böyle bir şey var.

Hali ile genelde oyunda düz oturuyor insan tabii ama bilin istedim. Bu sizi çok etkiler mi fark eder misiniz bilemem tamamen kullanıcıya bağlı bir durum.

Vallahi bilmiyorum gelince göreceğim Samsung odyseyy G65B aldım ve memnun kalmadım bana çok soluk geldi ekran bayağı ayar kurcaladım asla IPS ekran kalitesine ulaşamadı onu iade edip bunu almaya karar vermiştim.

Vallahi bilmiyorum gelince göreceğim Samsung odyseyy G65B aldım ve memnun kalmadım bana çok soluk geldi ekran bayağı ayar kurcaladım asla IPS ekran kalitesine ulaşamadı onu iade edip bunu almaya karar vermiştim.

Yani dediğim şey çok bakış açısı ile alakalı belki hiç dikkat bile etmeyeceksiniz.

G65B de evet beğenmeyen beğenmiyor ben de VA sevmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı