ASUS 27" TUF Gaming VG27AQZ monitör alınır mı?

Tamamdır hocam onu alabilirim daha ucuza daha iyi model yok sanırım
Maalesef ki yok hocam.
umarım indirime girer bir ara 11.000 miş biraz beklesem daha iyi olabilir. Mağazalarda var mıdır acaba bu model gidip görüp almış olurdum daha mantıklı olurdu
Herhangi bir reel mağazada yok ancak internette incelemeleri var:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam yardımların için sağol atacağım yine bir ASUS ama 1000 liradan kaçınmak için aşağıdaki XG27AQV modelini alsam AOC Porsche Design'den ne kadar farkı olur acaba veya VG27AQZ ile arasında AOC un getireceği farkı elde edebilir miyim bununla da? @Saint Lucia Siz de aşağıda linkini atacağım monitörü beğendiğinizi söylemişsiniz. Porsche Design'e yakın mıdır yoksa iade ettiğim VG27AQZ ye göre çok fark getirmez mi renk-kontrast-parlaklık-canlılık konularında, ne kadar az para ödersem o kadar iyi nihayetinde

Son düzenleme:

Arada kalmadım desem yalan olur.
Ender beğendiğim ASUS'lardan biridir.
6 aya yakın kullandım bu monitörü. Al-sat yapıyorum bazen elime denk gelmişti.

Güzel monitör. Çok güneş alan ortamda parlaklığı yetersiz kalıyordu onu beğenmiyordum.
Pek eleştiremem çünkü çoğu ASUS'a nazaran daha iyi değerlere sahip.

Fakat şu Agon PD mükemmel bir monitör. Bilemiyorum çok farklı havası var. Sıf konsept tasarımı için bile alınır.

Mesaj bildiriminiz düşmemiş. O yüzden geç baktım, kusura bakmayın.

Monitöre gelirsek ASUS ROG Strix XG27AQV de gayet güzel bir model hocam. Arada pek bir fark hissedeceğinizi düşünmüyorum.

Bende sizin gibi düşünüyorum, Agon PD yi almak var aklımda şu anda stoklarda bitmiş tekrar gelince indirime girse bir ara ne güzel olur ama dediğin gibi o tasarıma o fiyatı vermek de çok üzmez. Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…