ASUS 27" TUF Gaming VG27AQZ monitör alınır mı?

Dediğiniz de mantıklı. 7 bin iade alsam üstüne 2-3 bin eklemek koymaz insana gibi. 9-10 bin TL'ye eli ayağı düzgün bir şey alınabilir. ASUS dedik adı var dedik de sanki dediğiniz gibi yapmak için yapılmış bir monitör gibi.

Tavsiyeniz feci yattı aklıma. Hâlihazırda şıklar var bu şu an kafanızda?

Profound'un da dediği gibi VG27AQZ iade edip bunları almamız mantıklı olmaz, 31.5 ise ben almak istemiyorum şu anki masama uygun değil, daha detaylı araştırmaya başlarım bugün ve beğendiğimi söylerim. Mağazaya gidip oradan da bakma planım var bir kenarda. En iyisi 10K veya üstüne monitör bakalım. Ben de en fazla 10K vermek istiyorum ama mecbur kalırsam 10K yı geçirip yapıcak bir şey yok diyeceğim.

Anlaşılan ya AQZ ya da 10K+ bir monitör lazım 2K için.
AQZ alma en iyisi ayrıca benim gibi biraz takıntın da varsa ancak takıntısız her insan da beğenmez bunu bence kesinlikle :D AQZ şıkkını ben eledim ve ikinci dediğin seçeneği değerlendiriyorum.

Evet, monitör piyasası maalesef uçtu.
10K veya olmazsa üstü 24-27 inç rengi kontrastı vb. iyi olan öneriniz varsa çok isterim, çok geçmeden yenisini almak istiyorum.

Son düzenleme:
Profound'un da dediği gibi VG27AQZ iade edip bunları almamız mantıklı olmaz, 31.5 ise ben almak istemiyorum şu anki masama uygun değil, daha detaylı araştırmaya başlarım bugün ve beğendiğimi söylerim. Mağazaya gidip oradan da bakma planım var bir kenarda. En iyisi 10K veya üstüne monitör bakalım. Ben de en fazla 10K vermek istiyorum ama mecbur kalırsam 10K yı geçirip yapıcak bir şey yok diyeceğim.

AQZ alma en iyisi ayrıca benim gibi biraz takıntın da varsa ancak takıntısız her insan da beğenmez bunu bence kesinlikle :D AQZ şıkkını ben eledim ve ikinci dediğin seçeneği değerlendiriyorum.

10K veya olmazsa üstü 24-27 inç rengi kontrastı vb. iyi olan öneriniz varsa çok isterim, çok geçmeden yenisini almak istiyorum.
Sizden haber bekliyorum. Takipteyim.

Size şunu öneririm hocam:

Bu arada inmiş eski 7 bin küsür fiyatlarına. Çok şikayet var hocam alasım gelmedi ama düşmesi iyi olmuş sizce alınır mı?
Alınır hocam neden alınmasın? Evet, ASUS kalite kontrol açısından sıkıntılı bir marka ancak VG27AQZ güzel bir model.

Son düzenleme:
Size şunu öneririm hocam:

Alınır hocam neden alınmasın? Evet, ASUS kalite kontrol açısından sıkıntılı bir marka ancak VG27AQZ güzel bir model.
Hocam önerin için minnettarım bakacağım ancak ben AQZ de God of War Ultra+ ayarlarda parlaklık kontrastı çok arttırmama ve monitör renklerini geçtim Nvidia ayarlarından dahi renk ayarlarıyla oynamama rağmen oyunun atmosferini alamadım, kontrast olarak ve renkleri doğru verme olarak çok canımı sıktı o nedenle iade ettim. Ben dikkatli bir insanımdır ama bilemiyorum arkadaş bence almasın, 10K ya en az daha iyi monitör varsa onu alsın bende çok araştırmafım :)

AQZ de God of War Ultra+ ayarlarda parlaklık kontrastı çok arttırmama ve monitör renklerini geçtim Nvidia ayarlarından dahi renk ayarlarıyla oynamama rağmen oyunun atmosferini alamadım, kontrast olarak ve renkleri doğru verme olarak çok canımı sıktı o nedenle iade ettim.
Hocam durum şu ki kontrast ve parlaklığı çok arttırdığınızı söylemişsiniz ama yanlış bir hareket çünkü onları kendi göz zevkinize göre ayarlamanız gerekirdi. Ayrıca VG27AQZ modeli renkleri doğru veremiyorsa (ki ayarlarını doğru yaparsanız veriyor) S2721DGFA ve EX2710Q hiç vermez çünkü S2721DGFA zaten uniforrmity konusunda sıkıntı yaşayan bir monitör, EX2710Q da gama anormallikleri olan bir monitör. Üstelik, ikisinin de kontrast performansı VG27AQZ'den düşük.
Ben dikkatli bir insanımdır ama bilemiyorum arkadaş bence almasın, 10K ya en az daha iyi monitör varsa onu alsın bende çok araştırmafım :)
Eğer VG27AQZ veya onun seviyesinde bir monitör almak istemiyorsanız bir sonraki seviyeye geçmek için 12500 TL ödemeniz gerekiyor... monitör piyasası maalesef uçtu.

Ips şartın yoksa vrr desteği ve siyah ve renkleri güzel olduğu için
Vatanda buna bakıp alabilirsin

Istediğin monitörde renk olarak mükemmel monitör ama o monitörde ışık sızmasi sorunu var

Işık sızması? Işık sızması kusur olarak kabul edilen bir monitördür eğer monitörünüzde ışık sızması varsa değişim hakkınız olur.
3 Vatana o monitörü almaya gittim topkapı bostancı ve piazza topkapıda 1 stok vardı actilar ışık sızması hediye ceki verdiler bostancıya gittim 2 cihaz vardı 2 side ışık sızması vardı test ederken en son pizzada 2 adet vardı 2 sindede cıktı gittim lg gp 750 b aldım bu sebeble öyle yazmıştım bukadarı sans olamaz galiba :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı