ASUS 27" VG278QF alınır mı?

Yağız turan

Centipat
Öncelikle merhaba herkese yakında bir monitör almayı düşünüyorum ve 1800 TL gibi bir bütçem var. Bu bütçeyi bu monitör almak için kullanmam sizce ne kadar doğru veya yanlış? Bunu cevaplarsanız ve tavsiye ettiğiniz başka monitörler varsa beliritrseniz çok sevinirim. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
1 haftadır ASUS 27" VG278QF monitörü kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok taş gibi bir cihaz fakat csgo yada farklı oyunlarda oyunu yakından oynuyorsanız almayın derim çünkü takip etmesi gözünüzü yetiştirmeniz kafa hareketleri zor ama normal oynayıcıysanız değer

@karaccali kutu içeriğinde ne çıktığını ve fotoğrafını atabilir misin sana zahmet monitörün.

Hocam oyun oynama amaçlı alacaksanız 27 Inc bence fazla göz takibi falan yaparken bayağı bir yorar. Ayrıca monitör 165Hz eğer ekran kartınız oyunlarda 60 70 FPS alıyorsa bence fazladan para verip gereksiz şekilde bunu almayın. Tabi sisteme daha iyi ekran kartı takacağım, uzun süreli kullanacağım diyorsanız orası başka.

Ben yedi aldım ama bir türlü parlaklık ayarını yapamadım. Ya aşırı parlak oluyor ya da aşırı sönük yardım edebilecek var mı ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı