ASUS 3080 TUF'lardaki saçma fiyat farkı

bgdckbackintown

Centipat
Katılım
19 Mart 2022
Mesajlar
66
İkisi de 3 fanlı Gaming OC modeli fakat yaklaşık arada 1000 TL kadar fark var. Daha ucuz olan daha iyi. İnanılmaz. Bu arada bir hata falan değil, diğer ürünlerde de böyle absürt fiyatlamalar var aylardır.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran görüntüsü 2022-04-25 025729.png
    Ekran görüntüsü 2022-04-25 025729.png
    65,8 KB · Görüntüleme: 107
Son düzenleyen: Moderatör:
Satıcı nereden soksam diye bakıyor bir tık hocam yoksa fiyatlandırmalar belli değil oturmadı her gün değişiyor indiirm ayağına arada koyuyorlar ucuza ama satıcı pahalıya aldığı ürünü normal fiyatında satarsa zarar ediyor yani onlarda da stok fazlası var şimdi satıcı elindekini bir an önce çıkarmazsa zaten daha da ucuzlar çünkü kartın satıcıya satılan satış fiyatı da ucuzluyor yani satıcı ya ucuza satmak zorunda ya da satamayacak bizim satıcılarımızda zarar etmek istemeyince 2 tip satıcı çıkıyor elden çıkarmaya çalışan bir diğeri elinde tutup hala aynı kâr ya da zararsız satmaya çalışan sonuç meçhul 3 aya her şey belli olur dolar artmazsa tabi
 
Soldaki kısa sürede daha fazla sattıysa fiyatının daha yüksek olması gerektiğini düşünmüş olabilirler. Sonuçta bu söz konusu firmada kimse işinin ehli değil.
 
Bu fiyat farkı falan bir şey mi, iki gün önce mekanik klavye sipariş verdim. 500₺ fiyata bulunabiliyor. Ancak üç adet satıcının 1000₺ üstü fiyattan satışa koyduğunu gördüm. Bu durum başta tüm elektronik cihazlarda olmak üzere pek çok malda görülüyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı