ASUS 4.nesil Ryzen 1660 Ti vs Monster i5 10300H 1650 Ti

Hangisini almalıyım ısınma ve uzun ömürlü olması önemli

• Monster gtx 1650 ti 120hz i5 10300h

Oy: 9 27,3%
  • Asus 1660 ti 60hz ryzen 7 4800h

Oy: 24 72,7%

• Oy verenlerin toplamı
    33
Oynadıgın oyunları sonradan gorup asusa oy verdım ama özellikle fifa için ekran çok önemli ve 60 hz bu tarz oyunlarda yetersiz kalacaktir. Bağlayabileceğin bir monitör yoksa oyumu ekran dolayısı ile monstera veriyorum. Ancak laptopun geneline bakarsak her türlü asus diyorum. :)

1660ti çok daha iyi bir kart ama bu kartla 60Hz ekran kullanınca çok da bir anlamı olmuyor gibi. Kesin bir karar veremedim ama Asus'a daha yakınım sanki.

Bende kararsıszım uzun yıllar kullanmak istiyoruö monstera güvenemedim bilgisi olan var mı
Monster iyi gaming laptoplar değil uygun fiyatlı gaming laptoplar üretiyor. Aynı donanımsal özelliklere sahip bir msi, predator ve monsterı karşılaştırdığımızda monsterın fiyatı cezbedebilecek bir miktar daha düşük oluyor.
Yani Asus'un üstüne monster'ı tercih etmeniz için monster'ın aynı paraya daha iyi bir donanım sunması gerekiyor. Attıklarınız arasında Asus'un donanımı daha önde. Bunun üstüne parça kalitesini falan eklersek monster yine geride kalıyor. 1660ti ve 1650ti arasında uçurum var resmen. Bütün bunlara karşılık monster tarafındaki tek artının 120Hz bir ekran olması onu kurtaramıyor maalesef.

Bende kararsıszım uzun yıllar kullanmak istiyoruö monstera güvenemedim bilgisi olan var mı
Daha sonra okuyanlar için yazıyorum tek kelime ile monsterdan uzak durun size gelen laptop tamamen şans bazısı çok iyi senelerce sorun çıkarmıyor bazısı ise ısınma klavye basmama fan sesi çalışmaması monster piyango gibi uzak durun uzun kullanacam diyosanız msi asus hp acer öneririm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı