Asus A68HM-K ve GTX 1050 sisteme işlemci önerisi

jealege

Kilopat
Katılım
28 Kasım 2017
Mesajlar
173
  • Anakart: Asus A68HM-K
  • GTX: 1050 2GB
Oyunlarda FPS olarak 60'dan fazlasını göremiyorum. Anakartım biraz kötü ama işlemcim daha kötü. İkisini aynı anda değiştirmek için yeterli bütçem yok. Ondan dolayı işlemcimi değiştirmeye karar verdim. Anakartla uyumlu darboğaz yapmayacak işlemci önerirseniz sevinirim. Bütçe 400-500.
 
Başka bir sebebi olmalı arkadaşın dediği o işlemcinin yeterli olması gerekiyor. Temiz bir Windows 10 kurulumu yapmanı tavsiye ederim.
 
CPU ve GPU kullanım değerlerini söyler misin?
Adsız.png


Oyunda iken durum bu şekilde.Daha harita bomboş iken 60 FPS'i görüyorum , savaş başladığında , rakipler geldiğinde falan 25-30'a kadar düşüyor.
 
Aynı sorunu FX-6300 işlemcide yaşadım. Senin de dediğin gibi aylarca forum forum dolaşmama rağmen yeterli yardımı alamadım. Çözümü yeni anakart ve işlemci almakta buldum. Bu gezinti esnasında önemli bir bilgi edindim. Monitörünü bilgisayarına tanıtman gerekebilir. Monitörü tanıtmadığında bilgisayarında PNP Monitör olarak algılıyor. Ben AOC E2752VQ monitörü bilgisayara tanıttıktan sonra oyunlarda savaş esnasında yaşanan kırılmaların azaldığını tespit etmiştim. Bunu bir dene istersen. Sorun monitöründen kaynaklanıyor olabilir.
 

Geri
Yukarı