Dünyayı Godlar Yönetsin
Kilopat
5 aydır sorunsuz kullanıyorum, çekim gücü gayet iyi ve düzenli olarak güncelleme geldiğini de belirtmek isterim.
Teşekkür ederim. Yanlış soruyorsam kusura bakmayın, Ac750 de gigabit özelliği varmı? Galiba modem arkasındaki çıkışlar ilgili bir özellik bu. Bununla ilgili net bilgiye ulaşamadım?5 aydır sorunsuz kullanıyorum, çekim gücü gayet iyi ve düzenli olarak güncelleme geldiğini de belirtmek isterim.
Siz kullanıyor musunuz? Çünkü bu üründen şikayetlere denk geldim.
![]()
Asus Bilgisayar - Şikayetvar
ASUS telefon ve ASUS bilgisayarlarla ilgili şikayet ve yorumlar Şikayetvar'da! Siz de ASUS şikayet ve yorumlarınızı yazarak bizlerle paylaşabilirsiniz.www.sikayetvar.com
![]()
ASUS telefon ve ASUS bilgisayarlarla ilgili şikayet ve yorumlar Şikayetvar'da! Siz de ASUS şikayet ve yorumlarınızı yazarak bizlerle paylaşabilirsiniz.www.sikayetvar.com
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.