Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Asustek computer inc m2n68-am anakarta sahibim, bios sürümüm 2009 en son sürüm 2012. Güncellesem bir sorun olur mu? Daha önce hiç yapmadım, bozmak istemem.
Sisteminizde bir sıkıntı yoksa BIOS güncellemesi yapmak zorunda değilsiniz hatta bence yapmayın. BIOS güncellemesi sistem kararlılığını arttırır‚ bilgisayarınızda sorun yoksa uğraşmayın bence.
Bence hiç yapmadıysanız ve sisteminizde düzgün çalışmayan bir şey yoksa gerek yok ama yeni eklenen ve işinize yarayacak bir özellik varsa yapabilirsiniz. Güncelleme sırasında güç kesilirse anakartınızı çöpe atmak zorunda kalırsınız haberiniz olsun.
Şahsen bugün Overclock için bir şey deniyordum birkez sürümü düşürdüm sonra tekrar yükselettim. Yani kısacası günde 2 kez BIOS flashladım. Eğer biri sırasında güç kesilseydi anakartım çöp olurdu. Sisteminiz BIOS sürümlerine bakacak olursak eski. Bu zamana kadar güncelleme gereği duymadıysanız bence bundan sonra da duymazsınız.