Çözüldü ASUS anakartta format nasıl atılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Çalıkuşu

Hectopat
Yer
Paradis Island
RAM
12gb
Ekran kartı
nvidia 930mx
İşlemci
İntel core i7 7th 7500U
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu izleyerek yapayım dedim. USB falan hazırladım ama adamın BIOS ekranı ile benimki farklı ve yanlış bir şey yapmaktan korkuyorum. Nereden ne yapmalıyım yardım eder misiniz? Hiç format atmadım ilk format atışım.

20220620_124340.jpg

20220620_124647.jpg

Kişisel bilgi falan vardır diye bazı yerleri sansürledim bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
ASUS anakartlarda F8 olması lazım boot menü.

USB diskinizi takıp yeniden başlatıp F8'e basın.

Boot menü gelince USB diski seçin ve işletim sisteminizi kurun.
ASUS anakartlarda F8 olması lazım boot menü.

USB diskinizi takıp yeniden başlatıp F8'e basın.

Boot menü gelince USB diski seçin ve işletim sisteminizi kurun.

Çözüm
Hocam bende ASUS'un laptopu var ve daha dün format attım. Format USB'si hazırladıktan sonra bilgisayara takın ve bilgisayarı yeniden başlatın. Bilgisayar açılırken ESC tuşuna basın sürekli. Karşınıza boot edilebilecek cihazlar çıkacak. USB'yi seçin ve karşınıza 0 kurulum ekranı gelecek. Ben BIOS'tan yapmıyorum. Format sonrası hiçbir şeye karışmayın bilgisayarın asıl boot cihazı HDD olduğu için kendliğinden açılacaktır. Eğer yardıma ihtiyaç olursa etiketleyebilirsiniz.

Hocam buraya kadar nasıl geldin? Benim dediğim yöntemle mi yoksa BIOS'tan boot cihazını mı değiştirdin?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Sizin mesajlarınızı buraya geldikten sonra gördüm.Bu video ile geldim. 2X alıp izlerseniz iyi olur adam yavaş konuşuyor.

Sizin mesajlarınızı buraya geldikten sonra gördüm. Bu video ile geldim. 2X alıp izlerseniz iyi olur adam yavaş konuşuyor.

Tamamdır tahminim üzerine boot cihazını değiştirmişsiniz. Şu anki yol ile devam edin. Bilgisayarda sadece 1 tane HDD mi takılı? Ona göre bir tavsiye vereceğim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı