ASUS "AURA Sync is currently unavailable" Hatası

Merhaba arkadaşlar, ekran kartım ASUS ROG STRIX RX 580 T8G ve Windows 1903 güncellemesini yüklediğimden itibaren Aura Sync programı başlıktaki hatayı veriyor. 1809 sürümünde sorunsuz bir şekilde çalışırken 1903 sürümünde bu hatayı veriyor. Sorunu nasıl çözerim?

Buradaki çözümü denedim ama olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum ben 'ASUS TUF B450M PLUS GAMING' anakart kullanıyorum. Aradan uzun zaman geçmiş ama birilerine yardımcı olması amacıyla ben yine de yazayım dedim. ASUS Aura programıyla RGB olayını şekillendirmek için uğraşıp duruyordum. Aura yazılımı sürekli bir problem çıkarıyordu. Sonunda ASUS'un resmi sitesinde (her anakarta var mı bilemem) ARMOURY CRATE adında bir yazılımını buldum. Yazılımın içinde çoğu şey var. MSI Dragon Center gibi bir şey. Yazılım anakartımı, Ram'leri gördü ve artık kontrol edebiliyorum. Hatta çevirici vasıtasıyla anakarta bağladığım RGB aksesuarı bile yazılım görmediği halde diğerleriyle senkronize bir şekilde değiştirebiliyorum. Yalnız ARMOURY CRATE kurmadan önce Aura Service ve Aura yazılımını kaldırman gerekiyor.

Program bu.

Adsız.jpg

Son düzenleme:
Dostum ben 'ASUS TUF B450M PLUS GAMING' anakart kullanıyorum. Aradan uzun zaman geçmiş ama birilerine yardımcı olması amacıyla ben yine de yazayım dedim. ASUS Aura programıyla RGB olayını şekillendirmek için uğraşıp duruyordum. Aura yazılımı sürekli bir problem çıkarıyordu. Sonunda ASUS'un resmi sitesinde (her anakarta var mı bilemem) ARMOURY CRATE adında bir yazılımını buldum. Yazılımın içinde çoğu şey var. MSI Dragon Center gibi bir şey. Yazılım anakartımı, Ram'leri gördü ve artık kontrol edebiliyorum. Hatta çevirici vasıtasıyla anakarta bağladığım RGB aksesuarı bile yazılım görmediği halde diğerleriyle senkronize bir şekilde değiştirebiliyorum. Yalnız ARMOURY CRATE kurmadan önce Aura Service ve Aura yazılımını kaldırman gerekiyor.

Program bu.

Eki Görüntüle 562678
Bir zaman sonra güncelleme geldi ve artık çalışıyor ve düzeleli de baya oldu. Bu program nasıl, Aura Sync'den iyi ve güzel mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı