Çözüldü ASUS Aura Sync renkleri değiştirmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ugurozturk

Hectopat
Yer
İstanbul, Turkey
Daha fazla  
Arkadaşlar ASUS armoury crate'yi kurdum. Anakartımı görmesine rağmen renk komutu veriyorum fakat renkler değişmiyor. Kulaklık, klavye, RAM, ekran kartında ise renk komutu sorunsuz çalışıyor. İşlemci soğutucum Cooler Master ML120 Lite aura Sync destekliyor fakat bağlantıyı yanlış mı yaptım bilmiyorum ama doğru olduğunu düşündüğüm halde yine sonuç alamıyorum. Anakart ve sıvı soğutmaya bir türlü komut veremiyorum. Bu arada armoury crate sıvı soğutmayı da görmüyor. Anakart: TUF B360 PRO GAMING sıvı soğutma: Cooler Master Liquid 120 Lite. Bir küçük video çektim YouTube'a upload yaptım bakarsanız sevinirim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sıvı soğutmanın RGB çıkışını RGB header'a bağlayınca renk geliyor fakat program ile komut veremiyorum. Ve anakartın kırmızı yanan ışığı ise beyaz renk oluyor tuhaf. Arkadaşlar bağlantı sorunu var ise yardımcı olmanızı bekliyorum. İyi günler.

Buradan Aura Sync indirin ve RGB bağlantısını doğru yaptığınızdan emin olun. RGB kablonun ucundaki ok işareti anakartın RGB girişindeki işaretli kısıma gelmesi lazım aynı şekilde diğer bağlantılar da öyle.

rgbbb.png

rgb2.png

Buradan Aura Sync indirin ve RGB bağlantısını doğru yaptığınızdan emin olun. RGB kablonun ucundaki ok işareti anakartın RGB girişindeki işaretli kısıma gelmesi lazım aynı şekilde diğer bağlantılar da öyle.

Eki Görüntüle 470512
Eki Görüntüle 470513
Göstermiş olduğunuz bağlantı şekli aynen o şekil zaten.

Aura sync kurulu sıvı sistemi yine görmüyor ve anakart komut almıyor.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    140,4 KB · Görüntüleme: 486
İnternetten araştırdım da ML120L ve 240L'de aynı sorunları yaşayan çok kişi olmuş ve çözüm bulamadım. Yani Cooler Master'a yazman daha iyi olur diye düşünüyorum. @Cooler Master Türkiye

Aynı şey bende de var armory create bende de çalışken kendi kendine çalışmamaya başladı g.skill ram leri kontrol edemiyorum. Auora sycn de hiç açılmıyor hata veriyor. Ramler kendi kendine yanıyor. Ben windows güncellemesi ile olduğunu düşünüyorum. Çözüm bulamadım chipset bios hepsi güncel. G.skill in kendi programını kurdum o bile komut almıyor anlamadım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı