Rehber ASUS Aura ve Razer Chroma RGB senkronize etme

Xankai Sofestai

Kilopat
Öncelikle merhaba,
ASUS ROG STRIX G18 laptopum ve Razer Blackwidow V4 Pro klavyemin RGB ışıklarını senkronize etmek istedim ve eskiden GitHub'ta Aura connect adlı bir uygulamanın var olduğunu gördüm ancak günümüzde kullanıma kapatılmış.
Windows dynamic lightning üzerinden Razer ve ASUS cihazlarınızı nasıl senkronize edebileceğinizi (her ne kadar aşırı stabil çalışmasa da) kısaca özetlemek istiyorum daha iyi bir çözüm yolu bulan varsa da paylaşırsa sevinirim.
Öncelikle Razer Synapse ve ASUS Armoury Crate uygulamalarının bilgisayarımızda kurulu olması gerekiyor bunu belirterek başlayım.
Synapse uygulamasını açıp settings (ayarlar) bölümüne gelin ve buradan device lightning kısmından kontrolü dynamic lightninge verin.

razer synapse1.png

Ardından Windows ayarlarını açın kişiselleştirme başlığı altında dinamik aydınlatmayı göreceksiniz, dinamik aydınlatmaya tıklayın, dinamik aydınlatmayı açık konumuna getirin ve arka plan ışık kontrolü sekmesini bulun burada Armoury Crate'i en üste taşıyın.

1740328959675.png

Akabinde Armoury Crate uygulamasını açın ve Aura Sync kısmına gelin dynamic lightning destekleyen cihazlarınız burada gözükecektir, ekipmanlarınızın üstündeki tikleri aktif konuma getirin, hemen sonrasında yanda gözüken Aura efektleri başlığından istediğiniz efektleri senkronize bir şekilde kullanabilir veya Aura Creator'dan kendi zevkinize göre efektler tasarlayabilirsiniz.

1740328632067.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı