ASUS B150M Onboard üzerinden görüntü almak

İşlemciyle BIOS'tan görüntü alıyorsun değil mi? Sadece windowsa geçerken görüntü gelmiyor doğru mu?
Hayır öyle değil. İşlemciyle hiçbir görüntü alamıyorum ne BIOS ne başka bir şey. BIOS'a ekran kartıyla girip ayarlıyorum. Daha sonra ayarları kaydedip bilgisayarı kapatıyorum, ekran kartını çıkarıp çalıştırarak deniyorum. Gene de görüntü alamıyorum. Hatta şöyle söyleyeyim monitörün çalışma durumunu gösteren ışık kapalı durumdayken sarı yanıyor çalışınca maviye dönüyor. O ışık bile hiç değişmiyor. Sanki bilgisayarla arasında hiç bağlantı yokmuş gibi. Kabloları falan kontrol ettim hepsi çalışıyor.

Anladım, bu durumda senin sorunun farklı ben BIOS'a girebiliyordum. Pille ilgili söylenenleri muhtemelen denemişsindir. Su şekilde yapmayı denedin mi? BIOS pilini çıkar, ekran kartını çıkar ve bu şekilde işlemci ile açmaya çalış. Pil olmadan normalde açılabiliyor sadece uyarı veriyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı