ASUS B350M-A BIOS nasıl güncellenir?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5500
Asus prime b350m-a
Msi ventus xs gtx1650 4gb
Msi g244f 170hz gaming monitör
Kingston hyperx 2400mhz 16gb (2x8) ddr4
Aerocool 600watt
Samsung 960 evo 250gb m.2 ssd
Gigabyte 120gb sata ssd
Wd blue 7200rpm 1tb desktop hdd 2x
Merhaba, BIOS sürümüm çok eski olduğu için güncellemek istiyorum fakat biraz çekiniyorum. Bu aralar çok konu gördüm BIOS güncelledikten sonra PC açılmıyor şikayetleri var, doğru şekilde adım adım nasıl yapabilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim:)

Merhaba, BIOS sürümüm çok eski olduğu için güncellemek istiyorum fakat biraz çekiniyorum. Bu aralar çok konu gördüm BIOS güncelledikten sonra PC açılmıyor şikayetleri var, doğru şekilde adım adım nasıl yapabilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim:)

Öncelikle bir USB içine BIOS dosyasını atın ardından USB takılıyken PC'yi yeniden başlatıp BIOS'a giriş yapın ardından tool kısmına gelin ASUS EZ Flash Utility kısmına tıklayın orada sonu .cap ile biten uzantıya tıklayın ve açılan pencerelerde evet deyin tamamdır. Eğer elektrik vs. kesilirse PC bozulabilir BIOS güncellemesi yaparken telefon ile videoya alın bir sorun olursa elektrik sağlayıcınıza başvurun zararınızı karşılarlar.

BIOS güncelledikten sonra pc açılmaması için yanlış bios yukleme yada işlemin yarım (elektrik kesilmesi veya kapatma) kalmasıyla olur. Aslında çok riskli veya zor bir işlem degil. Videoya bakıp yapabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı