Asus B350M-A Memory Management Mavi Ekran

Joschka

Megapat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
ATSO GSL/Resim
Sistemi 1 hafta önce topladım.
  • AMD Ryzen 3 1300x
  • ASUS GTX 1050Ti
  • 8 GB Crucial Ballistix 2400 MHz RAM
  • Asus B350M-A
  • Windows 10 Pro 64bit
Tüm en son windows update'lerini yaptım ve ekran kartının update'leri dahil.
Sorun şu ; Windowsu yüklerken ve yükledikten sonra bir de updateleri yapıp yeniden başlattığı esnada mavi ekran hatası aldım ama Windows açılıyor yine de. Hata şu : ''Kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı ve yeniden başlatılması gerekiyor.'' bu hatanın alt kısmında farklı farklı hatalar yazıyor mesela ; ''System-SERVICE exception'' diğeri : ''Memory'' hatası... Sistem bellek tanılama yaptık ve donanım hatası bulundu yazdı. Hatalar bunlar;

1.png 2.png 3.png 4.png

Bir de anakartın montajı tam yapılmamış vidalar eksik anakart bastığında hafif oynuyor. Anakartın arkasında şu durum dikkatimi çekti:

2019-01-13 16.38.11.jpg

Vatanda PC'yi toplarken oradaki görevli diğer görevliye ''Bu RAM AMD işlemciye uygun mu? Diye sordu. O da hayır dedi, ardından görevli gidip kararsız bi şekilde kafasına göre RAM seçti. Yani RAM'den şüpheliyim. Zaten mavi ekran hatasında yazan memoryden de anlaşılabilir bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam şu bağlantıdaki konuya bakarmısınız. Orda yazılan çözümü deneyin, sorun çözülmez ise tekrar yazın.
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı