ASUS B450 F GAMING vs MSI Tomahawk Max

OrkunNS

Centipat
Elimde almış olduğum ASUS ROG STRIX 1660 Ti var. Bu Aura Sync denen yazılımı kullanmak istiyorum. Ama MSI Tomahawk'da güzel anakart sizce ASUS B450-F GAMING mi? Almalıyım yoksa MSI Tomahawk Max mı ikisinin arasında fazla performans farkı var mı?

İkisi de çok güzel marka ama MSİ çok hoşuma gidiyor.
Tabii ki Asus da MSI da iyi marka olmakla beraber bu tarz ürünleri değerlendirirken marka değil model özelinde değerlendirmek lazım. Her markanın her ürünü iyi olacak diye bir şey yok.
Sizce ASUS B450-F GAMING mi? Almalıyım yoksa MSI Tomahawk Max mı?
Tomahawk Max Asus B450-F'e göre çok daha kaliteli VRM'lere ve soğutmaya sahip. Asus B450-F vasat bir kart, Tier List'te ortalarda yer alıyor, bir de fiyatının yüksek olduğu düşünülürse Tomahawk Max gibi rakipleri karşısında almak hiç mantıklı değil.

Tabii ki Asus da MSI da iyi marka olmakla beraber bu tarz ürünleri değerlendirirken marka değil model özelinde değerlendirmek lazım. Her markanın her ürünü iyi olacak diye bir şey yok.

Tomahawk Max Asus B450-F'e göre çok daha kaliteli VRM'lere ve soğutmaya sahip. Asus B450-F vasat bir kart, Tier List'te ortalarda yer alıyor, bir de fiyatının yüksek olduğu düşünülürse Tomahawk Max gibi rakipleri karşısında almak hiç mantıklı değil.
Şimdi msi Tomahawk max a yöneldim ancak ekran kartım asus rog strix msi anakart alırsam Aura Sync kullana bilir miyim ya da msi anakart alsam Mystic Light olurmu asus ekran kartı ile

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı