Çözüldü ASUS B450M-K II Flashback Çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Emre3322

Hectopat
Anakart
B450MK 2
İşlemci
R5 5500
Bu anakartı aldım işlemci ekran kartı vs. hepsini taktım BIOS güncellemem gerekiyormuş, USB belleği hazırladım. Takıyorum tuşa basılı tutuyorum yanan sönen vs. hiçbir şey yok. Anlamadım ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
USB belleği doğru bir şekilde hazırladığından emin misin? Yaptığın adımları söyler misin? Ek olarak sistem açık bir şekilde Flashback tuşuna basmaya çalışmıyorsun, değil mi? Sistem kapalı konumdayken BIOS Flashback tuşuna basıyorsun ve yalnızca BIOS Flashback için işaretlenmiş olan USB portuna takıyorsun USB belleğini, değil mi?
USB belleği doğru bir şekilde hazırladığından emin misin? Yaptığın adımları söyler misin? Ek olarak sistem açık bir şekilde Flashback tuşuna basmaya çalışmıyorsun, değil mi? Sistem kapalı konumdayken BIOS Flashback tuşuna basıyorsun ve yalnızca BIOS Flashback için işaretlenmiş olan USB portuna takıyorsun USB belleğini, değil mi?

Çözüm
Hocam çok teşekkürler sistem açık deniyordum kapalı yaptım oldu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı