ASUS B450M-K vs MSI B450M-A PRO Max

tumer3k

Centipat
Forumda bir kişi MSI anakartta heatsink olmadığını söyledi. Ben bu tarz şeyleri bilmiyorum bu konuda bilgilendirebilirsiniz. Bir de overclock yaparken hangisi daha uygun olur? ASUS 4400 MHz MSI 4133 MHz destekliyor. Elimde de XPG D80 RAM var ve bu ürünler 5000 MHz değerlerine kadar ulaşıyor yani RAM'lerim yeterli.
Bir de Asus'ta HDMI yok çok büyük bir eksik değil mi?
Hangisini almalıyım yardımcı olabilir misiniz?

Forumda bir kişi MSI anakartta heatsink olmadığını söyledi. Ben bu tarz şeyleri bilmiyorum bu konuda bilgilendirebilirsiniz. Bir de overclock yaparken hangisi daha uygun olur? ASUS 4400 MHz MSI 4133 MHz destekliyor. Elimde de XPG D80 RAM var ve bu ürünler 5000 MHz değerlerine kadar ulaşıyor yani RAM'lerim yeterli.
Bir de ASUS'ta HDMI yok çok büyük bir eksik değil mi?
Hangisini almalıyım yardımcı olabilir misiniz?

2'Si de overclock için zayıf. Pek farkları yok açıkcası. Ben BIOS arayüzünden dolayı ASUS alırdım bu 2'si arasından ayrıca APU sistem kullanmayacaksanız anakarttaki görüntü çıkışıyla bir işiniz yok. B450M S2H soğutma bakımından 2sinden de daha iyi.

2'Si de overclock için zayıf. Pek farkları yok açıkcası. Ben BIOS arayüzünden dolayı ASUS alırdım bu 2'si arasından ayrıca APU sistem kullanmayacaksanız anakarttaki görüntü çıkışıyla bir işiniz yok. B450M S2H soğutma bakımından 2sinden de daha iyi.
Overclock için zayıf olma sebebi ne B450M S2H bunlardan çok daha kötü o.c konusunda yanlış mı biliyorum? Bir de Asus'ta bios var da MSI'da yok mu onu anlamadım. Diyelim ki yok nasıl kontrol ediliyor overclock işlemleri?
Ben şeyi anlamadım 4400 MHz olan ürün daha ne kadar overclock yapabilir neden zayıf anlamadım bunu.

Hocam ben iki kart için de soğutucu göremedim. Gigabyte B450 S2H soğutucu bulunduruyor. BIOS konusunda ise zaten hepsinde BIOS var. Bütçe uygunsa Asrock B450 Pro 4 alın.

Overclock için zayıf olma sebebi ne.

Sogutmaları yok denecek kadar az.

B450M S2H bunlardan çok daha kötü o.c konusunda yanlış mı biliyorum?

Yanliş biliyorsunuz B450M S2H daha guclu bur sogutmaya sahip.

Ben şeyi anlamadım 4400 MHz olan ürün daha ne kadar overclock yapabilir neden zayıf anlamadım bunu.

O RAM frekans desteği ben işlemci overclockundan bahsediyorum.

Hocam ben iki kart için de soğutucu göremedim. Gigabyte B450 S2H soğutucu bulunduruyor. BIOS konusunda ise zaten hepsinde BIOS var. Bütçe uygunsa Asrock B450 Pro 4 alın.
Overclock konusunda Asus ve MSI zayıf dediler. Öyle mi peki sizce ? Çünkü 4400 ve 4133 MHz değerlerine ulaşan 2 anakarttan bahsediyoruz.

Sogutmaları yok denecek kadar az.

Yanliş biliyorsunuz B450M S2H daha guclu bur sogutmaya sahip.

O RAM frekans desteği ben işlemci overclockundan bahsediyorum.
İşlemciye overclock yapmayı düşünmüyorum. Elimde D80 RAM'ler var ben onlara overclock yapacağım ve üstünde sıvı soğutmaları olduğu için sıcaklığını koruyacaktır

Yok hocam. Zaten bu tip anakartlar belirli seviyede OC yapabirler. Bunlar giriş seviyesinde kartlar.

D80 RAM'ler çok yüksek değerlere ulaşabiliyor. Bir de Asus olanı alamam APU işlemci kullanacağım. Asus'ta HDMI çıkışı yok ve ekran kartı da kullanmayacağım için HDMI çıkışım olmamış olacak ve bu şekilde de bilgisayarı bağlayamam bir ekrana

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı