ASUS B550 BIOS flashback yeşil ışığı bilgisayar kapalıyken yanıp sönüyor

Berk 3313

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba. ASUS B 550 anakart BIOS flashback yeşil ışığı bilgisayar kapalı iken devamlı yanıp sönüypr. Hiçbir şekilde ne güncelleme yaptım ne de düğmesine bastım. Sadece USB yuvasına kulaklığı takmıştım. Artık oraya takmadığım halde kulaklığı hala yeşil ışık yanıp sönüyor. Bilgisayarı güç kaynağının açma kapama düğmesinden kapatınca sönüyor. Bilgisayar açıkken de yanmıyor. Sadece kapalı iken devamlı yeşil ışık yanıp sönğype. Çalışmasında herhangi bir sorun yok bilgisayarın gayet iyi çalışıyor. Endişem ilerleyen süreçte zarar verir mi bilgisayara ya da anakarta. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Always on USB açık olabilir mi acaba, BIOS'unuzda böyle bir ayar var mı diye kontrol edebilirsiniz.

Always on USB açık olabilir mi acaba, BIOS'unuzda böyle bir ayar var mı diye kontrol edebilirsiniz.
Bunun için biosa giriş yapıp hangi menüye bakmalıyım. Bilmiyorum. Asus Anakart

Always on usb biraz araştırdım dediğiniz olabilir. Çünkü bilgisayarı kapattığımda kulaklık ve mouse pad rgb ışıkları sönmüyor, devamlı yanık kalıyor. Bende adaptör düğmesinden kapatıyorum ozaman kapanıyor rgb ler.

Tam olarak hangi menü altında olduğunu ben de bilmiyorum ama F9'a basınca arama menüsü çıkıyor orada arayabilirsiniz.

Tam olarak hangi menü altında olduğunu ben de bilmiyorum ama F9'a basınca arama menüsü çıkıyor orada arayabilirsiniz.
Teşekkür ederim deneyeceğim dediklerinizi.

Çok teşekkür ederim. Yazdıklarınızı uyguladım ve sorunum çözüldü.

Size bir konu daha danışmak isterim. Bilgisayarın power tuşuna bastıktan sonra yaklaşık 4-5 saniye elektrik gelmiyor sonra geliyor ve fanlar ile birlikte kasa açılıyor. Daha önce basar basmaz tuşa açılıyordu kasa. Herhangi bir sorun yaratır mı bu ilerleyen aylarda. Şuan çalışmasında bir sıkıntı yok.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…