Çözüldü ASUS B550M-K sistemde sadece internet ışığı yanıyor

• Konuyu başlatan 650268
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 29
  • Görüntüleme 949
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

650268

Femtopat
Merhaba, anakartı yeni aldım direkt kasaya taktım gerekli bağlantılar ile vs kontrol sonrası kasayı çalıştırdım, anakart üzerindeki arkada olan internet ışığı harici bir aktivite olmadı, nerede hata var?
İşlemci: 5600.
3060 Ti.
ASUS B550M k

IMG_2442.jpeg

Dosya Ekleri

• IMG_2444.jpeg
    IMG_2444.jpeg
    209 KB · Görüntüleme: 36
Merhaba, anakartı yeni aldım direkt kasaya taktım gerekli bağlantılar ile vs kontrol sonrası kasayı çalıştırdım, anakart üzerindeki arkada olan internet ışığı harici bir aktivite olmadı, nerede hata var?
İşlemci: 5600.
3060 Ti.
ASUS B550M K

Eki Görüntüle 1968595

Bu sistem hiç mi açılmıyor, açılıyor görüntü mü yok? Yani fanlar falan dönüyor mu?

Aynı anakart bende var şeritli ışık ses ile ilgili, çalışmıyorsa muhtemelen eski BIOS yüklüdür. Ben bu anakartı hazır sistemde zorunlu aldım (özelleştirmede uygun seçenek yoktu) yoksa haricen alınabilecek fiyatına göre en kötü anakart. Ayrıca bu anakartta BIOS'u eski BIOS sürümleriyle çalışan bir işlemci ile yükleyebilirsiniz.

Çok seveni vardı fiyatı indirimli bulunca aldım direkt.

Front panel bağlantılarını yaptınız mı?

Power SW, LED SW, HDD SW, bunları.

Evet.

Front panel bağlantılarını yaptınız mı?

Power SW, LED SW, HDD SW, bunları.

Sol alt HDD let, sağına reset SW, sol ust Power SW ve yanına +- PowerLed.

Son düzenleyen: Moderatör:
@650268 SATA portlarinin uzerinde CLRTC isimli pinler var onlara metal bir seyle dokundurup kisa devre yaparsan BIOS'unu sifirlayabilirsin.

CPU degisimlerinden sonra anakartlarin bazilari boyle huylu oluyor BIOS sifirlama ve tek modul RAM ile aciliyor genelde.

Elektrik verilip çalışırken mi yapayım?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı