ASUS B650M-R BIOS güncellemesi yapılmalı mı?

Furkansglm

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben yılbaşı zamanlarında PC topladım ve topladığım yere not olarak BIOS güncellemesi yaparak gönderirseniz sevinirim yazdım. Dün aklıma geldi bakayım dedim ve sürümün eski olduğunu gördüm. Anakart sayfasına girdiğimde şu an bendeki sürüm 3035 olan anakartın ismi ile beraber yazıyor en yeni olan sürüm ise anakart ismi yazılmadan sürüm 3263 yazıyor. Bunda bir sorun var mı? Resimleri altta paylaşıyorum. İkinci sorum ise bu anakartı kullanan varsa güncellemeyi yaptiysa bu BIOS sürümü stabil mi yazabilir mi? Bu güncellemeyi yapmaya değer mi?

20250623_020757.jpg

20250623_020814.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, bu BIOS sürümü geçen hafta içerisinde yayınlandı. Irreversible bir BIOS sürümü olduğundan yeteri kadar kullanıcı verisi olmadan geçmenin doğru olmadığını düşünüyorum. Show all kısmından 3222 sürümüne güncelleyebilirsiniz. Şu an ben de o sürümü kullanmaktayım ve herhangi bir sıkıntı yaşamadım :)

Selamlar, bu BIOS sürümü geçen hafta içerisinde yayınlandı. Irreversible bir BIOS sürümü olduğundan yeteri kadar kullanıcı verisi olmadan geçmenin doğru olmadığını düşünüyorum. Show all kısmından 3222 sürümüne güncelleyebilirsiniz. Şu an ben de o sürümü kullanmaktayım ve herhangi bir sıkıntı yaşamadım :)

Peki dediğiniz sürüme güncellesem çok bir şey kazanır mıyım kayda değer bir şey elde eder miyim şu anki sürümümden.

Tabii ki de edersiniz. BIOS sürümünü olduğunca güncellemek gerekiyor. RAM-anakart-işlemci uyumluluğunu arttıran bir uygulama bu. Test edildikçe yeni sürümler yayımlanıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı