Kutluhan Avşar
Hectopat
Daha fazla
GTX 1050 Ti alıp bilgisayarıma takmak istiyorum. Ancak Pegatron marka uyduruk anakartıma güvenemiyorum. Anakart kalitesiz ve bu yetmezmiş gibi hiçbir yerde "BIOS" güncellemesi bulunmuyor. Marka kendisi bile vermiyor bu güncelleştirmeleri. İnternete bakarken Aliexpress'te "Asus B75M-Plus" diye bir anakart gördüm. Asus ilgili bir marka ve ürünleri kaliteli ve fiyatı da sadece 200 TL.
Sizce bu anakart kasa ve ekran kartıyla 1300 TL riske girmeye değer mi? Elimdeki "Intel Core I7-2600" çok güçlü bir işlemci çoklu çekirdek ve iyi bir ekran kartıyla yapılan oyun testlerinde "Intel Core I7-6700" ile yarışıyor. Sil baştan bilgisayar toplamak istemiyorum. Bu anakart "GTX 1050 Ti" ekran kartını destekler mi?
Sizce bu anakart kasa ve ekran kartıyla 1300 TL riske girmeye değer mi? Elimdeki "Intel Core I7-2600" çok güçlü bir işlemci çoklu çekirdek ve iyi bir ekran kartıyla yapılan oyun testlerinde "Intel Core I7-6700" ile yarışıyor. Sil baştan bilgisayar toplamak istemiyorum. Bu anakart "GTX 1050 Ti" ekran kartını destekler mi?
Son düzenleyen: Moderatör: