Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar Benim Topladığım Sistemde Anakart Olarak ASUS B85M-G Modelini Seçtim. Biraz Küçük Ama Orta Boyutta. Boyut anakartta önemli midir? Bunun Sorusuna Cevap Bekliyorum. İyi Günler Sevgili Dostlar.
B85 kurumsal yonga seti. H81 alman gerekirdi. Her halükarda bütün ekran kartları uyar. Anakartın boyutu performansa etki etmez, önemli olan üzerindeki bileşenlerdir.
@Recep Baltaş peki hocam eski bir anakartım ve kasam var (casper nirvana eski kasalarından) yeni bir ekran kartı alıcam r9 270x powercolor baya bir tereddüt içindeyim sığar mı sığmaz mı bunun yanında birde psu alıcam xigmatek 600+80 lik yorumunu bekliyorum sığar mı sığmaz mı?Sığmazsa eğer yeni bir kasa alıp kasamdaki donanımları aktarabilirmiyim?( i5 3450 işlemci)