Asus Cerberus CS:GO İçin Uygun mu?

Greenlight*

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Asus Cerberus almayı düşünüyorum, aklımda birkaç soru var cevaplarsanız sevinirim.
  • Counter Strike : Global Offensive oyuncusuyum, çevremden, arkamdan, önümden gelen sesleri rahatça algılayabilir miyim ?
  • Mikrofonu nasıl ? Şu anki mikrofonumda arkadan fan sesi geliyor yani arkada sürekli bir sss sesi oluşuyor. Bu olur mu, olmaz mı ?
Şimdiden teşekkürler.

Valla ben Philips'in 50 TL'lik kulaklığıyla çok iyi ses kasabiliyorsam siz haydi haydiye kasarsınız. Size tavsiyem şudur. Razer surround yükleyin. Sesleri daha iyi duyarsınız. Normal halinde CS:GO'da ses kasmak imkansız. Mikrofonu hakkında bir yorum yapamayacağım. Kullanan arkadaşlar yazarlar. Demek istediğim Philips bile oyuncu kulaklığı değil iken Asus sizi yarı yolda bırakmaz :).

Kulaklık stereo yani surroundaki gibi sesi çevresel veremiyor ama yakınınızdaki bir oyuncu kolayca duyabilirsiniz sadece tam olarak yerini kestiremeyebilirsiniz . Mikrofonu ile ilgilide youtubede mikrofon testi videolarına bakabilirsiniz.

@FireStorm Ses kasmak imkansız derken ? Razer Surround hiçbir işe yaradığı yok. CSGO'nun ses mantığı berbat bunu bilmeden yorum yapmayın lütfen. Surround kulaklık hiçbir işe yaramaz CSGO'da aynı sesi verir hatta daha kısık ses verir yani tizleri yutar böylece ayak seslerini daha kötü flash vs. seslerini rahat alamazsınız. Ürün CSGO için iyidir profesyonel olarak oyunu oynayan arkadaşlarımdan 1 tanesini bu ürünü kullanıyor. Turnuvadan kazanmıştı hala bırakamadı. :D

@Sociologist Bilmeden yorum yapmıyorum. Ayrıca demek istediğim şudur. Adamın tam yerini kestiremiyorsunuz. CS:GO'nun ses kasma mantığı berbat değil. Bence siz ses kasamıyorsunuz. Surround kulaklık size çevresel sesleri verebilir. Bence kullanmadan yorum yapmayın. Zaten Razer Surround size sesleri biraz daha bass'lı veriyor. Bu yüzden tam olarak ses kasabiliyorsunuz.

Oyunda çok iyi ses kasıyorum CSGO sektöründe oyuncu olarak olmasada profesyonel olarak yer alıyorum ve uzun bir CS geçmişim var. Kullanmadan yorum yapmıyorum Razer'in Tiamat serisi hariç birçok tanınmış kulaklığını, Steelseries'in neredeyse tüm oyuncu kulaklıklarını kullandım. Sesleri daha basslı verirse ses kasamazsınız. CSGO için tiz sesler arttırılır. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı