ASUS D520MT_D520sf_d320mt anakartlı bilgisayarımız Windows Update kendisi BIOS indirip güncellemeye çalışmış. İlk yükleme aşamasını yaptı sonra kapatıp açıldı .cap dosyasını sordu ama bende .cap dosyası yok. Sürümü 1401 yazıyor ama 1401 adında bir BIOS bulamadım ASUS sitesinde. Aşağıda önce ve sonra resimlerini koyuyorum. Bilgisayar her açılıp kapandığında bu ekranda kalıyor. Açılışta sürekli F8'e basarak atapiyi seçerek masaüstüne gelebiliyorum. Kapanıp açınca yine aynı BIOS ekranı .cap istediği ekran geliyor.
Durum biraz acil de.Yardımcı olabilir misiniz?Bios pilni çıkardım bekledim değişen bir şey olmadı.Anaakrtın üstünde H110M-C/D520MT/DP-MB yazıyor buna göre arattığımda 1403 biosu var ama benden istediği 1401 yok.1403 cap dosyasını göstersem sorun olur mu acaba?
Durum biraz acil de.Yardımcı olabilir misiniz?Bios pilni çıkardım bekledim değişen bir şey olmadı.Anaakrtın üstünde H110M-C/D520MT/DP-MB yazıyor buna göre arattığımda 1403 biosu var ama benden istediği 1401 yok.1403 cap dosyasını göstersem sorun olur mu acaba?
Dosya Ekleri
Son düzenleme: