Merhabalar, her yolu denedim. İç tesisattan tut modem FW güncellemelerine kadar... Bir türlü CRC hatalarından kaynaklanan kopma sorunundan kurtulamadım. En son modemimle ilgili kendi otomatik güncellemede ve kendi sitesinde gözükmeyen bir FW buldum, bu güvenilir mi? Benzer linki Recep bey de vermiş, bilgisi olan var mı? Bu yazılımı indireyim mi? https://www.asuswebstorage.com/navigate/a/#/s/51D1F1C4F97E4F3DB68A23654F9ED5FAY
Hep denir ya güncel yazılım iyidir fakat ASUS'un web sitesinde yok.
Ustam merhaba bende de ayni sorun mevcut 999'dan 750'ye geçtiğimiz zaman DSL ışığı sönüyor daha da yanmıyor CRC hatalarından acayip sıkıldım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Ustam merhaba bende de ayni sorun mevcut 999'dan 750'ye geçtiğimiz zaman DSL ışığı sönüyor daha da yanmıyor CRC hatalarından acayip sıkıldım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Modemle bilgisayar veya router arasındaki bağlantı kablosunda kopukluk, gevşek bağlantı ya da hasar CRC hatalarına neden olabilir.. En son çare iç/ dış hattınızı ölçtürmektir. Mutlaka biryerde sorun vardır.
CRC oluşum kaynakları:
Saha dolabı
Ankastreden sonra gelen kabloda bozukluk (erozyon/ kırılma vs).
Modemle bilgisayar veya router arasındaki bağlantı kablosunda kopukluk, gevşek bağlantı ya da hasar CRC hatalarına neden olabilir.. En son çare iç/ dış hattınızı ölçtürmektir. Mutlaka biryerde sorun vardır.
CRC oluşum kaynakları:
Saha dolabı
Modem değerlerinde snr baya düşüktür diye düşünüyorum.
modemle bilgisayar veya router arasındaki bağlantı kablosunda kopukluk, gevşek bağlantı ya da hasar CRC hatalarına neden olabilir? En son çare iç/ dış hattınızı ölçtürmektir. Mutlaka bir yerde sorun vardır.
CRC oluşum kaynakları:
Saha dolabı.
Modem değerlerinde SNR bayağı düşüktür diye düşünüyorum.
En son sokaktaki bağlantıyı yenilettim ve 1 senedir ne CRC ne bir şey var.
modemle bilgisayar veya router arasındaki bağlantı kablosunda kopukluk, gevşek bağlantı ya da hasar CRC hatalarına neden olabilir? En son çare iç/ dış hattınızı ölçtürmektir. Mutlaka bir yerde sorun vardır.
CRC oluşum kaynakları:
Saha dolabı.
Modem değerlerinde SNR bayağı düşüktür diye düşünüyorum.
En son sokaktaki bağlantıyı yenilettim ve 1 senedir ne CRC ne bir şey var.
Ben arıza kaydı üzerine arıza kaydı açtım, bimer, cimer, twitter, instagram ne kadar mecra varsa resmen stalken yaptım. Birde Telekomda çalışan birini buldum ve onada söyledim durumu oda arıza kaydı numarası ile demiş şöyle böyle. Demişler bu adam sürekli şikayet ediyor gidin halledin sorununu ve gelip yaptılar.
Bugün sonunda ekip geldi ve sokağı açıp arızayı giderdiler. Eski yapılan bağlantı ve yeni bağlantıya dikkat edin. Bu yüzden sürekli dalgalanmalar oluyordu en son hızım 5 Mbps kadar inmişti. Şu an herşey sağlam oldu. Ekibe tekrar teşekkürler..