Çözüldü ASUS DSL-AC51 DSL bağlantı kaydı alıyor mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

noname92

Megapat

Mesela burada ne kadar süredir DSL yani internete bağlı olduğumu gösteriyor. Fakat şu anda internetimde sürekli kopma meydana geliyor. Bunun kaydını tutuyor mu bu modem? Tutuyorsa nasıl bulabilirim? Çünkü delil olarak bu kayıtlara ihtiyacım olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer ISS'nin verdiği modem ise ISS bazında rapor ediliyor. Benimde her 20 saniyede bir internetim kopuyordu müşteri hizmetlerini aradığımda düzelteceğiz diyorlardı ve "Evet bizde görüyoruz hattınızda kopma sorunu var. Geçici olarak hızınız düşebilir en kısa sürede çözeceğiz." dediler. Tam 3 ay 10 gün sonra çözdüler.

Eğer ISS'nin verdiği modem değilse ekran kaydı ile modem arayüzünde beklemeniz gerekebilir delil için.

Mesela böyle bir kayıttan bahsettim. Modemi kendim aldım Hepsiburada'dan İSS vermedi. DSL günlüğünde yok orada sekmesi var ama başka bilgiler var.

Aynen modemin saati GMT0'a göre ayarlı şimdi anladım. Teşekkür ederim. Saatler uymuyo diye burası olduğunu düşünmemiştim. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…