ASUS DSL-AC51 internet kopması

eefekaya

Centipat
Katılım
16 Ekim 2020
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, 1.5 senedir Millenicom müşterisiyim. Son 1.5, 2 aydır sürekli internet kopması yaşıyorum. Modem açık DSL ve Ethernet ışığı gidiyor duruma göre 5 -10 dk arasında da geldiği oluyor 1.5 2 saat sonra geldiği de oluyor. İnternet sağlayıcımı ne zaman arasam hat değerlerimin düzgün olduğunu söyleyip arıza kaydı oluşturulup telefon kapatılıyor. Sorunum devam ettiği için eve bir ekip yollandı ve gelen ekip ankastre üzerinde bulunan ek yüzünden sorun olabileceğini söyledi ve ek iptal edildi. (Hattım yeni çekilmişti zaten başka bir ek, kesik kopuk vs yok. )Ekip gittikten sonra internet kesintim hala sürüyordu. Modemi kontrol etmediler. Modem ara yüzünde gelen güncelleştirmelerin hepsini yaptım. İnternetim varken bile aşağıda paylaştığım uyarıyı alıyorum. Hat değerlerimi de paylaşıyorum. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
 

Dosya Ekleri

  • 22.png
    22.png
    6,4 KB · Görüntüleme: 119
  • Adsız.png
    Adsız.png
    9,3 KB · Görüntüleme: 132
Son düzenleyen: Moderatör:
Modem arayüzünden SNR değerini arttırmayı deneyin, hızdan birazcık feragat ederseniz kopma sorunları düzelir. SNR değeriniz tam sınırda, muhtemelen bundan kaynaklı.
 
Attığınız linki inceleyeceğim teşekkürler ancak hat değerlerinin altında bir şey daha var o kafamı karıştırdı. Burada snr 28 29 yazdığı yer var ?
 

Dosya Ekleri

  • Adsız.png
    Adsız.png
    5,3 KB · Görüntüleme: 105

Geri
Yukarı